Gå til indhold
Trådløst headset

Nura Nuraphone G2

1.499,-stk
Nypris 2.999,-Spar 1.500,-
 Produktet står i HiFi Klubben Holbæk
Her får du krystalklar lyd, som er perfekt tilpasset til netop dit øre. En fantastisk lytteoplevelse inklusive bas som fra en kraftig subwoofer.

Læs mere:

Beskrivelse

Nura Nuraphone G2 – unikke trådløse over-ear høretelefoner til perfekt lyd i netop dine ører

 • Unikt dobbelt driversystem (in-ear/over-ear)
 • Individuel udmåling og tilpasning til netop dine ører
 • Noise Cancelling / ANC og god passiv støjdæmpning
 • Social Mode for fri lydpassage fra omgivelser
 • Touch-kontrol på ørekopper (kan konfigureres via app, inkl. Social Mode)
 • Valgfrit basniveau (immersion level)
 • Automatisk tænd/sluk
 • Kan også bruges via kabel (analog/USB)

Nuraphone G2 er verdens første høretelefoner, som automatisk kan optimere lyden til netop dine ører. Det unikke dobbelte driversystem kombinerer kvaliteterne fra in-ear og over-ear, og det avancerede Nurasound-system udmåler og korrigerer lyden, så den passer perfekt til responsen fra dit øre. Her er det ikke en ingeniør på den anden side af kloden, der bestemmer klangen i din musik – du lytter til indspilningen, sådan som den i virkeligheden lyder!

Selvom teknologien bagved er utrolig avanceret, er det pærenemt at bruge Nuraphone G2. Den gratis Nura-app guider dig på få minutter igennem hele opsætningen, og derefter kan du glæde dig til en helt unik klar og realistisk lytteoplevelse, hver eneste gang du bruger høretelefonerne.

Bassen spilles af en separat over-ear driver, og dermed har du faktisk en hel subwoofer på hovedet, som sender lækre dybe vibrationer uden om din trommehinde og direkte ind i dit kranium. Det giver en fysisk lydoplevelse, som ingen andre høretelefoner har magen til, og det hele sker helt uden bulder, ubehag eller forvrængning. Du har med garanti aldrig oplevet noget lignende, og hvis du er basnarkoman, kan du roligt begynde at rydde pladsen på dine ører. Du kan ikke undvære Nuraphone G2!

En ægte allrounder med 20 timers batteri, ANC og Social Mode

Selvom lyden fra Nuraphone G2 er argument nok for at anskaffe den, skal den selvfølgelig også være bekvem at bruge. Og her mangler heldigvis ikke noget. Når du lige har vænnet dig til det specielle in-ear element, er komforten i top. Høretelefonerne tænder og slukker automatisk, og med en batteritid på over 20 timer har du rigeligt med strøm til fed musik hele dagen.

Du får også Noise Cancelling/ANC, som sammen med den gode passive dæmpning effektivt kvæler støj fra dine omgivelser. Når du kombinerer det med ”Social Mode”, som med en lynhurtig berøring af ørekoppen giver dig hul igennem til dine omgivelser eller telefonopkald, har du også de helt perfekte kontorhøretelefoner.

Nuraphone G2 fås i sort finish.

Nuraphone Inova – lyd du både hører og mærker

Når du ser Nuraphone G2 for første gang, kan du ikke undgå at bemærke det fremspringende rør inden i ørekopperne. Dette er en del af Nuras unikke Inova-koncept og er i praksis en hybrid af in-ear og over-ear høretelefoner. Røret med øreproppen på spidsen passer ind i din øregang lidt på samme måde som en traditionel in-ear høretelefon, og ad denne kanal får du krystalklar diskant og mellemtone ind på trommehinden.

Bassen bliver genereret af over-ear driveren og trænger ind til dit indre øre via din øreflip og dit kranium i stedet for via trommehinden. Du kan justere basniveauet separat, og selvom du skruer så højt op, at hele dit hoved vibrerer, så vil lyden forblive klar og uforvrænget, fordi den kritiske diskant og mellemtone er isoleret fra de voldsomme vibrationer. Da bassen ikke spiller direkte ind på din trommehinde, behøver du heller ikke være nervøs for, at kraftige basimpulser kan skade din hørelse.

Med den lettilgængelige ”Immersion Mode”-kontrol i appen kan du selv justere basniveauet fra neutral til overvældende – som om du står på forreste række og læner dig op ad lyden fra højtalerne til en rockkoncert. Du kan også bruge funktionen til at give den dybe bas et løft, så du får det fulde lydbillede ved lavt volumen. Vel at mærke uden at bruge loudness eller equalizer, som forringer lyden.

Nurasound – perfekt lyd til netop dine ører

Alle rum er forskellige, og det gælder også helt små rum som det menneskelige øre. Med ”Nurasound”-teknologien er det lykkedes at skabe et par høretelefoner, som udmåler og tilpasser lyden til netop dine ører på lidt på samme måde som systemerne til digital rumkorrektion på højtalersystemer (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Via Nura-appen sender systemet en række testtoner ind i dit øre og måler responsen fra din trommehinde og dit indre øre. Herefter beregnes din personlige lydprofil, som på næsten magisk vis optimerer lyden fra høretelefonerne til dit øre. Resultatet er spektakulært i en grad, der vil få dig til at tabe underkæben, første gang du oplever det. Her er der ”hul igennem” på en måde, du aldrig før har oplevet fra høretelefoner, der er til at betale for almindelige dødelige.

Det hele sker helt automatisk i løbet af et par minutter, og når først du har fået din personlige profil, bliver den gemt i appen én gang for alle, så du ikke skal spekulere mere på opsætning. Du kan endda gemme to yderligere profiler, så andre kan nyde nurasound-oplevelsen, når du ikke bruger høretelefonerne.

De mikrofoner, som Nuraphone G2 bruger til at udmåle den næsten uendeligt svage responslyd fra dit øre, er i øvrigt den samme ultrafølsomme type, som NASA bruger til Mars 2020-missionen. Det siger lidt om ambitionsniveauet på disse unikke høretelefoner – velkommen til fremtiden!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Unikt dobbelt driversystem (in-ear/over-ear)
 • Individuel udmåling og tilpasning til netop dine ører
 • Noise Cancelling / ANC og god passiv støjdæmpning
 • Social Mode for fri lydpassage fra omgivelser
 • Touch-kontrol på ørekopper (kan konfigureres via app, inkl. Social Mode)
 • Valgfrit basniveau (immersion level)
 • Automatisk tænd/sluk
 • Kan også bruges via kabel (analog/USB)

Begrænsninger

 • Pasformen kræver en vis tilvænning
 • Skal sættes op til brugeren for at spille optimalt
 • Kan ikke foldes eller klappes sammen
 • Kan ikke spille via kabel ved tomt batteri

Videoer om Nura Nuraphone G2

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde20 - 20.000 Hz
Følsomhed118 dB
MikrofonNej
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, AAC )
Afspilning via USBJa