Gå til indhold
OLED-TV

Philips Ambilight TV OLED908 55"

14.990,--
Nypris 19.990,-Spar 5.000,-
 Produktet står i HiFi Klubben Aarhus Europaplads

HiFi Klubben Europaplads
Europaplads 4
8000 Aarhus C

 70 80 90 01
 [email protected]

High-end 4K OLED-TV med eksklusivt B&W højtalersystem, Ambilight Next Generation og fabelagtig billedkvalitet. Så godt kan det gøres i dag!

Læs mere:

Beskrivelse

Philips OLED908 – 4K high-end OLED-TV med fantastisk billedkvalitet, Ambilight Next Generation og eksklusivt Bowers & Wilkins højtalersystem

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • Integreret lydsystem fra Bowers & Wilkins
 • Ambilight Next Generation
 • Perfekt sortniveau og meget høj lysstyrke for et OLED-TV
 • Dolby Vision

OLED908 er et high-end 4K OLED-TV, som både på billed- og lydsiden er blandt markedets absolutte topmodeller. OLED+ betegnelsen fra Philips fortæller også, at du her får en TV-oplevelse ud over det sædvanlige. Kombinationen af et eksklusivt OLED-panel, avanceret P5 AI Perfect Picture processor og et specialudviklet 3.1-kanals højtalersystem fra Bowers & Wilkins er ikke hverdagskost uanset prisklasse.

Ambilight Next Generation – et fantastisk farvespil i din stue

Prikken over i’et er det spændende 4-sidede Ambilight-system, som via lysdioder på TV’ets sider belyser stuens bagvæg i et fantastisk farvespil, der matcher begivenhederne på skærmen. Hvis du har dit TV placeret tæt på bagvæggen, kan du her glæde dig til en bogstavelig talt helt ny TV-oplevelse, hvor skærmbillede og Ambilight suger dig helt ind i stemningen. Hvis du alligevel foretrækker det rene TV-billede, kan du sætte funktionen til diskret hvidt lys eller helt frakoble Ambilight.

På OLED908 er Ambilight forfinet yderligere med flere selvstændige LED-lyskilder, som endnu mere præcist kan matche skærmbilledet. Det giver en totaloplevelse på et helt nyt niveau, og derfor har Philips døbt funktionen ”Ambilight Next Generation”.

Eksklusiv TV-lyd fra Bowers & Wilkins

OLED908 er udstyret med et eksklusivt lydsystem fra den verdenskendte engelske hi-fi-højtalerproducent Bowers & Wilkins. Den integrerede soundbar under skærmen rummer et komplet 3.1-kanals system med højre, venstre, center og bas. Det samlede resultat er en usædvanligt god lydoplevelse med en klar og detaljeret gengivelse af dialog, selv ved lav lydstyrke. Hvis du vil have endnu mere og bedre bas, kan du tilslutte en separat aktiv subwoofer.

Eksklusiv og avanceret billedbehandling med P5 AI Perfect Picture

Den eksklusive og avancerede P5 AI Perfect Picture billedbehandling sørger for, at også ikke-UHD billedkilder (HDTV, Blu-Ray m.m.) bliver opskaleret og behandlet optimalt og intelligent, så skarphed, detaljer og farver præsenterer sig i en fantastisk kvalitet på skærmen. Google TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner. Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via Google Assistant og Amazon Alexa.

OBS: HiFi Klubben anbefaler stadig at tilkoble et sæt aktive højtalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet.

OLED908 fås i sort metalfinish (Smoke Black). Integreret Bowers & Wilkins højtalersystem medfølger.

OLED – en anderledes og lækker TV-oplevelse

I en OLED-skærm er der ingen bagbelysning bag panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV. Ved OLED er det selve de enkelte billedpunkter (pixels), der udsender lys, og det giver mulighed for både superfladt design, lavt energiforbrug, perfekt sortniveau og ultrahurtig responstid.

I modsætning til LED/QLED-TV kan OLED gengive rent sort, fordi du her bare skal slukke for de rigtige pixels for at få kulsort. OLED har til gengæld ikke helt så høj lysstyrke som de bedste QLED-skærme, og de føler sig derfor bedst hjemme i rum, hvor der er nogenlunde kontrol over baggrundsbelysningen. Det bør du tage med i betragtningen, hvis du har en meget lys stue. Du er altid velkommen til at tage HiFi Klubben med på råd, hvis du er i tvivl, om den ene eller anden type TV er bedst til dit behov.

Google TV med Chromecast built-in – et uendeligt univers af streaming

Chromecast er en genial funktion, som følger med Google TV-platformen. Med Chromecast indbygget i TV’et kan du via din smartphone eller tablet streame lyd og billede fra de utallige online-tjenester, som allerede understøtter funktionen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du vælger bare dit TV som medieafspiller inde fra din mobile app – så kører det på storskærmen, mens du styrer det hele fra din telefon (både Android og iOS).

Det virkelig smarte er især, at appen ikke engang behøver at være indbygget i TV’et. Så længe Chromecast bare understøttes i din mobilenhed, kan du bruge funktionen. Det giver dig drastisk mange flere muligheder end på andre Smart TV-platforme. Du kan også spejle Google Chrome-vinduer trådløst fra Mac/PC på TV’et.

Med Chromecast funger din smartphone/tablet som fjernbetjening i stedet for som medieafspiller, ligesom med f.eks. Spotify Connect. Selve afviklingen af medierne sker direkte fra TV’et via dit netværk. Det giver dig langt bedre batteritid, og hvis du f.eks. har set en halv film på Netflix på vej hjem i toget, kan du sætte den på pause og lynhurtigt genoptage afspilningen på TV’et, når du træder ind af stuedøren derhjemme.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På QLED908 får du Philips’ fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120) og G-SYNC. Med Philips’ egen Game Bar har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af OLED908 kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

OLED908 har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4K OLED-TV med P5 AI Perfect Picture processor
 • Ambilight Next Generation
 • Integreret lydsystem fra Bowers & Wilkins
 • Vanta Black Polarizer antirefleks skærm
 • Meget høj lysstyrke for et OLED-TV
 • Perfekt sortniveau
 • Eksklusivt ultraslankt metaldesign
 • Dolby Vision
 • Fjernbetjening med trykknapper og indbygget mikrofon til stemmestyring
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. VRR og 4K/120Hz
 • To HDMI-indgange er HDMI 2.1 kompatible
 • Calman Ready
 • Drejefod (på 65” og nedefter)

Begrænsninger

 • Ikke direkte skærmspejling fra/til telefon
 • Ikke Apple AirPlay
 • Nogle QLED-alternativer har endnu højere lysstyrke
 • Ikke pause/optagefunktion eller dobelte TV-tunere
 • Ikke separat tilslutningsboks
 • Ikke HDMI 2.1 på alle HDMI-indgange

Videoer om Philips Ambilight TV OLED908 55"

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmteknologi OLED
HDR-formaterDolby Vision, HDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 120 Hz
Billedprocessor P5 AI Perfect Picture
Game modeJa