HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Podspeakers MiniPod Bluetooth Trådløs højtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

PRIS KUN PÅ TILBUDSTORVET

Podspeakers MiniPod Bluetooth Trådløs højtaler

Billeder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_423_PSMINIPODABT2BK

Beskrivelse

 • aktiv velspillende højttaler. Bemærk det er et stk som kan stå for sig selv. Finish mat sort, står som ny
 • Original emballage: Ja
 • Komplet tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Horsens
 • Normalpris: 3.999,-

MiniPod Bluetooth er en trådløs højttaler med ægte personlighed. Du får flot lyd i et unikt design med lækre farvemuligheder, og med ”hoops” (trimringe) og ”spikes” (ben) kan du sætte dit helt eget præg på din højttaler og dit hjem. Flere farver.

Podspeakers MiniPod Bluetooth – trådløs højttaler med genialt ikonisk design og utallige muligheder

 • Indbygget Bluetooth til trådløs musikafspilning fra smartphone, tablet m.m.
 • Unikt design med spændende farve- og kombinationsmuligheder
 • Eksklusive "hoops" og "spikes" i forskellige metalfinishes og træsorter fås som tilbehør
 • Specialdesignet vægbeslag fås som tilbehør (kommer senere)
 • Kan udbygges til fuld stereo både via kabel og trådløst

MiniPod Bluetooth fra danske Podspeakers er højttaleren for dig, der ønsker at sætte dit helt eget præg på din lyd og dit hjem. Her får du et helt unikt design, som i årtier har høstet priser og anerkendelse over hele verden.

I denne aktive version er forstærker og Bluetooth indbygget i højttaleren, så du kan spille musik trådløst direkte fra f.eks. din smartphone eller tablet. Som på standardudgaven har du mulighed for at tilpasse designet til din helt personlige smag ved at tilkøbe "spikes" (ben) og "hoops" (trimringe) i forskellige metalfinishes og træsorter.

Vælg selv din trådløse højttalerløsning
MiniPod Bluetooth er højttaleren, der giver dig utallige kombinationsmuligheder. Ud over grundfarver, hoops og spikes kan du også vælge mellem tre forskellige opsætninger til trådløs musikafspilning:

MiniPod Bluetooth (single): Her får du det hele i én højttaler. Løsningen til dig, der foretrækker det så enkelt som muligt og kan leve uden et fuldt stereo-lydbillede. Kan senere udbygges til en af stereo-opsætningerne herunder.

MiniPod Bluetooth (wired): Forbind en standard MiniPod og MiniPod Bluetooth med et stykke højttalerkabel. Så har du fuld stereo i ægte hi-fi-kvalitet (MiniPod Bluetooth + MiniPod standard).

MiniPod Bluetooth (wireless): Fuldt trådløs stereo. Sæt to højttalere i stikkontakten, udfør den simple opsætning én gang for alle, og så er du kørende. Et trådløst kvalitetsanlæg med hele anlægget indbygget i højttalerne! (2 x MiniPod Bluetooth)

Gør MiniPod Bluetooth til din helt egen
MiniPod Bluetooth kommer i elegant silkemat lakeret finish. Allerede ud af æsken kan du nyde de flotte organiske former og det solide glasfiberforstærkede kabinet, som er med til at sikre en flot hi-fi-lyd uden lydforringende resonanser og vibrationer. Det bliver imidlertid rigtig sjovt, når du tilføjer hoops og spikes. Så kan du frit vælge, om du vil vil være udfordrende og iøjnefaldende eller vælge en kombination, som får MiniPod Bluetooth til at falde diskret ind i din boligindretning.

Både hoops og spikes fås i aluminium (mørk, sølv, guld) eller ægte træ (lys eller mørk eg). De er solidt og eksklusivt udført, så du får et elegant og personligt udtryk og ikke bare billigt plastik-bling, som du ofte ser på andre såkaldte designhøjttalere. De kan endda skiftes på et øjeblik, hvis du får lyst til at ændre look. Skal det være rustikt og nordisk, eller råt og metallisk? Det er helt op til dig. MiniPod Bluetooth er kort sagt en højttaler, som forkæler både dine ører og dine øjne. Og selvom den er et globalt designikon, er den stadig til at købe for overkommelige penge.

MiniPod Bluetooth fås i sort, hvid eller rød finish. Sorte gummifødder og hoop (trimring) i sort medfølger. Specialdesignet vægbeslag fås som tilbehør (kommer senere).

Tekniske specifikationer

Ekspertvurdering

Fordele

 • Indbygget Bluetooth til trådløs musikafspilning fra smartphone, tablet m.m.
 • Unikt design med spændende farve- og kombinationsmuligheder
 • Eksklusive "hoops" og "spikes" i forskellige metalfinishes og træsorter fås som tilbehør
 • Specialdesignet vægbeslag fås som tilbehør (kommer senere)
 • Kan udbygges til fuld stereo både via kabel (wired) og trådløst (wireless)
 • Udgang for aktiv subwoofer
 • Fjernbetjening medfølger

Begrænsninger

 • Ikke indbygget wi-fi eller Spotify Connect
 • Spiller "kun" mono på egen hånd
 • Nogle alternativer har større råstyrke og/eller mere imponerende lydbillede
 • Du får IKKE rigtig stereo og rigtig hi-fi fra en alt-i-ét højttaler, uanset hvor godt den er bygget. Ægte hi-fi kræver altid en god forstærker og separate højttalere!

Test

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her