HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
Spar 1.200,-

AudioQuest BiWire Jumper Silver Kabel

1.999,- /Sæt

PRIS KUN PÅ TILBUDSTORVET

AudioQuest BiWire Jumper Silver Kabel

Billeder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_404_AQBWJUMPERSILVERB

Beskrivelse

 • NYT sæt.
 • Original emballage: Ja
 • Komplet tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben København Aaboulevard
 • Normalpris: 3.199,-

BiWire Jumper Silver er en hurtig en-gang-for-alle genvej til bedre lyd, hvis du har en high-end-højttaler med biwire-tilslutninger. Udskift bøjlerne mellem terminalerne med dette lækre sølvkabel og giv din musik ny luft og dynamik.

AudioQuest BiWire Jumper Silver – bedre lyd til high-end-højttalere med biwire-terminaler

 • Til højttalere med biwire-terminaler
 • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Solide kobberstik med forsølvede kontaktflader
 • Lynhurtigt monteret én gang for alle
 • Kan konfigureres til alle behov på bestilling

AudioQuest BiWire Jumper Silver – bedre lyd til high-end-højttalere med biwire-terminaler
BiWire Jumper Silver er en nem og ofte overset genvej til bedre lyd, hvis din højttaler har biwire-tilslutninger med metalbøjler til at forbinde de to sæt terminaler. Hvis du af den ene eller anden grund foretrækker singlewire-højttalerkabler – og det er der mange, der gør – skal terminalerne forbindes indbyrdes for at få hul igennem til alle enhederne i højttaleren.

Højttalerproducenterne bruger som regel forgyldte metalbøjler til formålet, men selvom de er flotte, er de ikke optimale til at lede et komplekst lydsignal. Ved at bruge AudioQuests eksklusive jumperkabler, slipper du uden om signalforringelsen i bøjlerne og får det maksimale ud af både dine singlewire-højttalerkabler, dine højttalere og resten af dit anlæg.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede stik
BiWire Jumper Silver har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er i forvejen verdens bedste metal til at lede elektrisk strøm, og i PSS-kvaliteten har AudioQuest bearbejdet overfladen til at blive ekstremt glat. Det er netop på overfladen, at hovedparten af signalet løber, og PSS-sølv får derfor en helt uforlignelig ledningsevne. Stikkene er også udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader – en løsning med endnu bedre ledningsevne end den gængse forgyldning.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her