Gå til indhold

Argon Pladespiller Starter-Kit

Her er alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde både dine plader og din kostbare pickup-nål. Den uundværlige tilbehørspakke til din pladespiller.

{{bundle.lowestPrice}} /Sæt

Highlights Pladespiller Starter Kit – det uundværlige tilbehør til dine plader og din pladespiller

Starter Kit er en pakkeløsning med tre uundværlige stykker tilbehør til vinylentusiasten:

BR2 er en lækker, effektiv og skånsom pladebørste med ultrafine kulfiberhår, som når helt ned i bunden af rillerne uden at tilføre statisk elektricitet, som kunne tiltrække nyt støv. Den mellemliggende fløjlspude opsamler støvet. Det tilhørende vippedæksel har "nøglehul", så det også kan fungere som et fikst vægbeslag.

Clean it er en fiks lille rensebørste, som effektivt fjerner støv og snavs fra din pickupnål. Du behøver blot at føre diamanten igennem de korte og fleksible kulfiberhår et par gange, hvorefter du er klar til at nyde din næste vinylskive i fulde drag.

10101 Record Cleaner er en skånsom og effektiv rensevæske, som fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra dine vinylplader. Der medfølger en blød og fnugfri klud, som bekvemt er placeret i låget.

Læs mere om BR2
Læs mere om Clean it
Læs mere om 10101 Record Cleaner

 

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her