HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

DALI Cone Spikes

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Sæt
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Cone Spikes

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Sæt

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Spikes fra Dali kan være en lydmæssige redning for mange. Vibrationer spreder sig, i hvert fald fra en højttaler som står direkte på gulvet. Det giver upræcis gengivelse og en rodet lyd, hvilket spikes i mange tilfælde kan råde bod på.

Mange højttalere bliver leveret med spikes som skrues ind i bunden af højttaleren, men ikke alle. Dali spikes kan derfor være et godt supplement.

Disse "kegler" fastgøres via dobbeltklæbende tape under højttalerne og sørger for at den bliver meget bedre isoleret fra gulvet. Det giver flere lydmæssige fordele; bassen blir strammere (gulvet spiller ikke med), vibrationer bliver ikke spredt rundt i rummet/bygningen på samme måde (hvilket naboen også vil sætte pris på), og når bassen bliver strammere vil detaljer i mellemtone og diskant også komme bedre frem!

At anvende spikes, er en af de billigste og mest effektive oppgraderinger man kan lave i et stereoanlæg. Anbefales til alle højttalere - uanset mærke.

Tekniske specifikationer

  • Leveres i sæt med 4 stk.
  • Inkl. underlag som beskytter trægulve mod ridser/huller
  • Farve: Titan

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning