HiFi Klubben

Gå til indhold

Vm acoustics S0.5 Hylde

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vm acoustics S0.5 Hylde

En hylde i hærdet glas, hvor du elegant kan placere små musikanlæg på op til 20 kg. Hylden er 23 cm bred og 36 cm dyb. Passer perfekt til fx Denon RCD-M40.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Det dansk designede vægbeslag er udviklet til at kunne bære en vægt på op til 20kg. VMS05 indgår i VM Acoustics serie af møbler, hvor der både er taget højde for funktionalitet og stuens indretning. Som det gælder de øvrige møbler, medfølger alt tilbehør til montage.

Obs: Hvis din væg er af porøst materiale - f.eks. gips - og du samtidig har et meget tungt anlæg, bør du bruge specielt egnede skruer og rawlplugs til monteringen. Disse kan fås i ethvert byggemarked.

Men husk, at der altid er grænser for, hvad f.eks. en gipsvæg kan holde til. Seriøst hi-fi kræver en solid væg, hvis det skal placeres på en hylde.

Hylden leveres i lys finish (beslag i lys grå farve og lyst sandblæst glas).

Tekniske specifikationer

  • Finish: Pulverlakeret stål i lys grå farve og sandblæst hærdet glas
  • Glasmål (BxD): 23cm x 36cm
  • Højde: 10cm
  • Bæreevne: 40kg (max)

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her