HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen: Wolf Alice

Anført af frontkvinde og vokalist Ellie Rowsell opstod Wolf Alice i Nordlondon i 2010.

Med inspiration fra folk, grunge, indie-rock og elektronisk musik skaber Wolf Alice deres helt eget soniske univers, der balancerer mellem pop og avantgarde-rock. Vi har taget en snak med bandet om, hvordan de former deres distinkte albumlyd i studiet, inspirationskilder og streamingkulturens betydning for bands i dag.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her