HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Seriøst multirum til spotpris

Køb en trådløs HEOS-højtaler sammen med nyt Denon-anlæg eller hjemmebio med indbygget HEOS. Så har du nem trådløs musik i et ekstra rum, og du sparer gode penge lige nu.

HEOS by Denon er multirums-systemet med løsninger til både trådløs musik, ægte hi-fi, TV-lyd og hjemmebio. Nu kan du få HEOS indbygget fra fødslen i dit Denon hjemmebio- eller musikanlæg, og på den måde får du både den store lyd og alle de lækre trådløse muligheder på anlægget i stuen.

Når først du har prøvet HEOS på anlægget, vil du lynhurtigt få lyst til at udvide med trådløse højtalere i flere rum. Hvorfor så ikke købe den første højtaler sammen med anlægget og spare kr. 1000,- i samme omgang? Du har frit valg mellem at få rabatten på HEOS 1, HEOS 3HEOS 5 eller HEOS 7, så du kan få en højtaler i en størrelse, der passer præcist til det rum, du har lyst til.

Kom ind i HiFi Klubben, oplev HEOS by Denon – og spar penge!

DenonN10WH_1800x1300.jpg

HEOS by Denon – både til hi-fi-anlæg og hjemmebio

Med Denons nye, EISA-vindende CEOL N10 minianlæg får du den gode lyd fra det traditionelle stereoanlæg, indbygget HEOS, indbygget CD-afspiller og radio plus en hel stribe af lækre trådløse muligheder. En utrolig velspillende og velfungerende musikløsning til dig, der vil have det hele på så lidt plads som muligt.

Er du til anlæg i fuld størrelse, vil du nyde Denons nye 800-serie, hvor du får indbygget HEOS i musikstreameren DNP-800, mens forstærkeren PMA-800 leverer design og lydkvalitet, som matcher perfekt.

I hjemmebiografen har alle Denons nye surround-receivere fået indbygget HEOS bortset fra de allermindste modeller. Det betyder, at du er helt klar til multirum, når du vælger en Denon-receiver. Du skal ikke ud og købe ekstra apparater med tilhørende kabler, du får den helt optimale betjening, og du får samtidig den bedst mulige lydkvalitet.

Vælg dit Denon-anlæg med indbygget HEOS

Vælg din trådløse HEOS-højtaler med kr. 1000,- rabat

Rabatten trækkes når du lægger begge produkter i indkøbskurven. Hvis du har modtaget en e-mail med rabatkode, så kan du indløse den, når du køber din HEOS-højtaler.  

HiFi Klubben bruger cookies til statistik og til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmesider. Ved at klikke videre på siden accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her