Gå til indhold

Vi betaler fragten

Ingen grund til at vente!

Hvis fragtprisen på en vare har fået dig til at vente til næste gang du alligevel skal have bilen med til en af vores butikker, er der ingen grund til at vente længere. Vi betaler fragten af postpakker til nærmeste posthus/pakkeboks i nærheden af din adresse og til første kantsten på brofaste øer, for varer der ikke kan sendes med Postnord.

Fri fragt får du på:

  • Levering til nærmeste posthus
  • Levering til firmaadresse
  • Levering til døgnpost / pakkeboks
  • Afhentning i en Hi-Fi Klubben butik

Vælger du Privatpakke med omdeling, koster dette kr. 29,- i tillæg.

BEMÆRK: vedr. levering via fragtmand til ikke-brofaste-øer og til udlandet

Ved levering af fladskærm på 55-tommer og derover, til ikke-brofaste-øer i Danmark, tillægges normalt mellem kr. 500-900 i leveringsomkostning (alt efter hvilken ø der skal leveres til). Du vil I så fald blive kontaktet inden ordren ekspederes. 

Ved levering til udlandet (herunder Grønland og Færøerne) beregner vi fragt på ordren. Denne beregnes når ordren ekspederes (normalt anvendes de fragtpriser som oplyses på www.postnord.dk).

Har du fået et forslag fra en af vores butikker?

Har du modtaget et forslag på mail fra en af vores butikker kan du nu også få varerne leveret hjem til dig ganske gratis. Bare brug linket i mailen og ordren vil blive dannet på de rigtige varer og Hi-Fi Klubben betaler fragten.

Har du brug for hjælp til din ordre?

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 80 90 00 – Vi sidder klar til at guide dig igennem din ordre så du er sikker på at du ikke får bestilt det forkerte.

Husk at du altid kan bestille varer i netbutikken og få dem leveret til nærmeste butik. Det koster aldrig ekstra.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her