Gå til indhold

In-ear høretelefoner helt uden kabler

True Wireless
fuld trådløs frihed

True Wireless er in-ear høretelefoner, som er lavet til at sidde direkte i øret, samtidig med at de er fuldstændigt kabelfrie – også indbyrdes mellem ørerne. True Wireless ørepropper er blevet utrolig populære, og i dag kan du vælge mellem et hav af True Wireless-modeller fra mange forskellige producenter.

True Wireless – perfekt til sport og træning

True Wireless giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du har musik i ørerne. Det er lækkert, ikke mindst til løbeture og andre aktiviteter, hvor et kabel kan være i vejen og måske endda rive høretelefonerne ud af dine ører ved en fejl.

Mange True Wireless modeller er direkte gearet til sport, træning og outdoor og modstår støv, sved og vand. Hvis du vil vide, hvordan du tolker producenternes tal for robusthed (IP-koder), kan du læse mere her. Du kan også få smartfunktioner til sport som pulsmåler, repetitionstæller og løbende feedback til din træning. Bedst af det hele: Hvis du vælger en seriøs model, får du fed lyd, god opkaldskvalitet og måske endda Noise Cancellation med i købet. 

Lyt til både
omgivelser og musik
Earin

Earin A-3 er ultrakompakte True Wireless in-ear høretelefoner med flot fyldig lyd og åben lydpassage fra omgivelserne. Sidder godt i øret uden propper, finner eller stilke og finder selv ud af højre/venstre. Mulighed for trådløs Qi-opladning.
Se EARIN A-3 her

True Wireless – perfekt til rejse, job og hjemmekontor

True Wireless ørepropper kan bruges til meget mere end sport og action. De fylder ingenting, så du kan have dem med i lommen overalt. Og når du sidder på kontoret – enten på arbejdet eller derhjemme – er det også utrolig lækkert at have fuld trådløs frihed.

Det er ikke gratis at gøre ting 100 procent vandtætte, og hvis du kan undvære det, kan du få både bedre lyd og lækrere funktioner for de samme penge. Med rigtig hi-fi-lyd, Noise Cancellation (ANC), medhør til omgivelserne og ekstra gode mikrofoner til opkald er du fuldt rustet til en hel dags arbejde inklusive turen frem og tilbage.

Bowers & Wilkins
True Wireless

Bowers & Wilkins PI5/PI7 er True Wireless ørepropper med masser af indbygget luksus. Eksklusivt design, ANC, krystalklare opkald, trådløs opladning og nem adgang til stemmestyring. Du vil også nyde den smarte og brugervenlige pausefunktion.
Læs mere her

Batteri – smart løsning sikrer lang spilletid

Du har måske allerede regnet ud, at batteritid er en udfordring for True Wireless høretelefoner. Du kan endnu ikke få superlang batteritid i ørepropstørrelse, når høretelefonerne både skal spille musik over Bluetooth og have smartfunktioner.

Den smarte løsning har været at bygge et backup-batteri ind i høretelefon-etuiet, så du kan lade op, hver gang du ikke hører musik. Det betyder, at du kan supplere høretelefonernes spilletid på 5-7,5 timer med ekstra tre fulde opladninger, uden at du behøver være i nærheden af en stikkontakt. Du får altså i praksis en del længere batteritid uden det store arbejde.

Betjening og tilpasning – det uundgåelige kompromis

True Wireless høretelefoner levner ikke meget plads til betjening af musik, opkald og andre funktioner. Nogle modeller har touch, og nogle har små knapper, men betjeningen er ofte nemmere med mere traditionelle løsninger, der har betjeningsknapper på kablet eller på trådløse over-ear høretelefoner, der har større betjeningsflader.

Ligesom med alle andre in-ear høretelefoner er det meget vigtigt, at ørepropperne slutter fuldstændig tæt i øregangen. Ellers får du aldrig ordentlig lyd ud af dem. Ofte følger der et hav af propper med, så du kan finde den der passer perfekt til dit øre. Det kan godt kræve lidt eksperimenter at finde den rette øreprop, men når det er på plads, kan du til gengæld få rigtig god lydkvalitet – helt uden kabler!

HUSK: I HiFi Klubben kan du prøve alle høretelefoner, inden du handler!