Gå til indhold

Fuld trådløs frihed til sport, træning og rejse

True wireless
Befri din musik

True Wireless er in-ear høretelefoner, som er lavet til at sidde direkte i øret, samtidig med at de er fuldstændigt kabelfrie – også indbyrdes mellem ørerne. True Wireless fik for alvor vind i sejlene, da Apple droppede minijack-tilslutningen på iPhone og lancerede deres trådløse AirPods. I dag kan du vælge mellem mange forskellige True Wireless-modeller fra mange forskellige producenter.

True Wireless – smart trådløs musik til en aktiv livsstil

True Wireless giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du har musik i ørerne. Det er lækkert ikke mindst til løbeture og andre aktiviteter, hvor et kabel kan være i vejen og måske endda rive høretelefonerne ud af dine ører ved en fejl.

Med True Wireless slipper du også for overvarme ører og hovedbøjler der kan trykke på hovedet. Du slipper også for at finde på kreative løsninger, når du bruger cykelhjelm, hue eller kasket. Størrelsen er også en stor fordel, hvis du skal ud at rejse. Her fylder True Wireless minimalt i rejsetasken sammenlignet med over-ear høretelefoner. Til gengæld må du leve uden de bløde ørepuder og den lange batteritid fra de store modeller, som også er langt overlegne, når det handler om Noise Cancelling (ANC).

Mange True Wireless modeller er direkte gearet til udendørs brug og modstår støv, sved og vand. Du kan også få smartfunktioner til sport som pulsmåler, repetitionstæller og løbende feedback til din træning. Kombineret med den trådløse frihed er True Wireless de oplagte sportshøretelefoner.

Jabra Elite Sport 4.5H er et eksempel på et sæt True Wireless høretelefoner, der er gået hele vejen med træningsfunktioner. Her får du alt fra pulsmåling og træningsprogrammer med stemmecoaching til overlegen vandtæthed – den klarer selv nedsænkning i vand. Hvis du vil have støv- og vandtæthed uden smartfunktioner, kan den nye model Elite Active 65t levere varen.

Batteri – strøm varer ikke evigt

Du har måske allerede regnet ud, at batteritid er en udfordring for True Wireless høretelefoner. Du kan endnu ikke få superlang batteritid i ørepropstørrelse, når høretelefonerne både skal spille musik over Bluetooth og have smartfunktioner.

Den smarte løsning har været at bygge et backup-batteri ind i høretelefon-etuiet, så du kan lade op, hver gang du ikke hører musik. Det betyder, at du kan supplere høretelefonernes spilletid på 3-5 timer med ekstra to fulde opladninger, uden at du behøver være i nærheden af en stikkontakt. Du får altså i praksis en del længere batteritid uden det store arbejde.

Betjening og tilpasning – det uundgåelige kompromis

True Wireless høretelefoner levner ikke meget plads til betjening af musik, opkald og andre funktioner. Nogle modeller har touch, og nogle har små knapper, men betjeningen er ofte nemmere med mere traditionelle løsninger, der har betjeningsknapper på kablet eller på trådløse over-ear høretelefoner, der har større betjeningsflader.

Ligesom med alle andre in-ear høretelefoner er det meget vigtigt, at ørepropperne slutter fuldstændig tæt i øregangen. Ellers får du aldrig ordentlig lyd ud af dem. True Wireless sidder typisk fast i øret med en sindrig ”vinge”-konstruktion, og det kan godt kræve lidt eksperimenter at finde den øreprop, der får høretelefonen til at sidde helt perfekt i netop dit øre. Når det er på plads, kan du til gengæld få rigtig god lydkvalitet – helt uden kabler!

For perfekt pasform, mindst mulig baggrundsstøj og dybere bas kan du anskaffe et sæt Comply-skumpropper. Comply Truly Wireless er specielt lavet til True Wireless høretelefoner med indbyggede sensorer og sørger for bedre kontakt og dermed præcise fitness-målinger. Et sæt Audio Pro SmartCore-skumpropper er til gængæld et godt valg, hvis du udelukkende bruger dine True Wireless høretelefoner til ren musiklytning.

HUSK: I HiFi Klubben kan du prøve alle høretelefoner, inden du handler!
Sony WF-1000XM3 Trådløse in-ear høretelefoner
Trådløse in-ear høretelefoner
1.149,- / 1.599,- / Sæt