Gå til indhold

Høretelefoner

15 produkter
DALI IO-6 Trådløst headset
Trådløst headset
2.999,- / stk

Høretelefoner

Høretelefoner og headsets fås i alle størrelser og prisklasser. Du kan både få dem trådløse og med kabel samt med eksempelvis noise cancelling, så du kan nyde din musik i fred og ro. Vi har modeller til hi-fi, gaming, træning og alt derimellem. Og husk: I HiFi Klubben kan du prøve alle hovedtelefoner, før du køber!

Sæt god lyd på hverdagen
Et par gode høretelefoner er guld værd, uanset om du skal blæses igennem på en løbetur eller nyde en god lydbog hjemme i sofaen. Vi har et stort udvalg af mange forskellige typer høretelefoner, så du kan vælge en model, der passer til dine behov.

I vores sortiment finder du blandt andet store høretelefoner, der kan skabe et råt look, hvis du vælger et par helt sorte eller nogle mere fremtrædende i en cool farve. Du finder også de mere diskrete, små høretelefoner, der næsten ikke kan ses, medmindre du vælger en iøjnefaldende farve. Leder du efter en nem løsning til at få musikken med på farten, er de små gode, da de giver fin lyd og er lige til at have i lommen. Har du lidt større krav til lydkvaliteten, kan du gå efter et af de større sæt, der kan bringe din lydoplevelse op i den allerfineste hi-fi klasse.

Ud over at du selvfølgelig skal vælge ud fra, hvad du synes ser godt ud, kan du også vælge ud fra særlige funktioner eller ekstra tilbehør og muligheder for at tilpasse til netop dig. Prisen spiller som regel også en rolle for de fleste, men markedet i dag er heldigvis så bredt, at du har rigeligt med valgmuligheder, uanset hvilken type og hvilken prisklasse, du leder i.

Skal du bruge høretelefonerne i toget eller andre steder, hvor der kan være meget larm omkring dig, er et par støjreducerende høretelefoner med det smarte noise cancelling et oplagt valg. De kan naturligvis også bruges andre steder, hvis du vil kunne lukke omverdenen ude og koncentrere dig fuldstændigt om din musik.

Nogle høretelefoner giver dig også mulighed for at tilpasse dem præcist til dig ved at komme med flere forskellige puder eller propper, så du kan skifte til den størrelse og form, der passer bedst til dine ører.

In-ear, on-ear og over-ear høretelefoner
Helt overordnet kan man dele høretelefoner op i tre typer: dem der sidder inde i ørene, dem der sidder på ørene, og dem der sidder hen over ørene.

In-ear høretelefoner er dem med de små earbuds – eller ørepropper – som sættes ind i ørene. Det er som regel dem, der følger med, når du køber ny telefon eller tablet for eksempel.

De mindre in-ear høretelefoner er praktiske, hvis du vil kunne have dem med i lommen eller en lille taske, så du altid har dem ved hånden, hvis du får brug for et skud god musik eller radio.

Både on-ear og over-ear høretelefoner har de såkaldte ørekopper og en bøjle, der går hen over hovedet. Forskellen mellem de to typer skal findes i netop ørekopperne. 

Hvis du køber et sæt on-ear høretelefoner, sidder ørekopperne på dine ører, mens kopperne på et sæt over-ear høretelefoner omslutter dine ører, så de er helt inde i koppen. 

Begge typer kan fås med den geniale noise cancelling (ANC) funktion, så du kan lukke omverdenen ude, så det er mest op til dig, hvad du bedst kan lide at have på.

Vidste du?
For at noget er et headset, kræver det, at der er en mikrofon på eller i – altså den type der primært bruges til computerspil eller i callcentre. De er også gode i bilen, så du både kan høre og tale, mens du stadig har begge hænder fri.

Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige typer af høretelefoner og headsets. Du kan selvfølgelig sagtens bruge de forskellige typer til andre ting, end det vi skriver, det er blot overordnede retningslinjer, som du kan bruge, hvis du har lyst.

Høretelefoner til sport
Er du en af de mange, der synes, musik og træning hænger uløseligt sammen, er der heldigvis masser af fede høretelefoner til løb og sport generelt. 

Du har måske prøvet at løbe med et par høretelefoner, der var generende, faldt ned eller ud af ørene, eller andet irriterende, der kan få selv den mest motiverede til at miste gejsten.

Markedet i dag bugner heldigvis af høretelefoner, der er udviklet til de aktive, så de bliver siddende, hvor de skal. Størstedelen af de høretelefoner, vi sælger til sport og træning, er in-ear typen, da mange af disse modeller kan tåle både sved og snavs, hvilket er nødvendigt, når du skal give dig fuldt ud til træningen. Desuden mærker du nærmest ikke, når du har et par gode ørepropper i, men kan i stedet koncentrere dig om at nyde din musik.

Slut med at bruge unødig energi på din hovedtelefon, når du skal sætte ny personlig rekord – tag høretelefonerne på, start musikken og giv den fuld gas!

Gaming headsets
Hvis du er typen, der tænder computeren, så snart du ser dit snit til det, skal du helt sikkert forkæle dig selv med et gaming headset

De er udviklet til at give dig den fuldendte spiloplevelse, så du kan høre alt fra høje eksplosioner til små listeskridt fra fjender, der nærmer sig fra en blind vinkel. Svedabsorberende ørekopper sørger for, at dine ører holdes kølige og tørre, så du ikke bliver forstyrret af kløe eller andet, men kan holde fuldt fokus hele natten igennem, hvis der er brug for det. 

Gaming headsets har desuden mikrofon, så du kan snakke med dine holdkammerater undervejs.

Trådløse høretelefoner
Trådløse høretelefoner giver dig fuld bevægelsesfrihed og er derfor gode både til træningen, havearbejdet, madlavningen og alt andet.

Du tilslutter nemt høretelefonerne via en trådløs Bluetooth forbindelse og kan bruge dem sammen med eksempelvis din iPhone, din computer eller dit TV. 

De trådløse høretelefoner giver dig masser af muligheder for at have lyd med dig overalt, uanset hvad du laver. Hvis du skal på en længere tur, skal du dog være opmærksom på at lade høretelefonerne op på forhånd, så du ikke mister dit beat halvvejs i din aktivitet.

Med en del høretelefoner kan du vælge om du vil forbinde dem trådløst eller med kabel, så du stadig har mulighed for at nyde musik, selvom uheldet skulle være ude, og du løber tør for strøm, inden du er færdig med at lytte.

Vil du et skridt videre med en trådløs høretelefon, kan du kigge på vores True Wireless modeller. Det er de helt trådløse høretelefoner med to separate propper, så du slipper helt for kabler. De er eminente til alt fra træning og sport til rejser og havearbejde. De sidder, hvor de skal, og du risikerer ikke at blive viklet ind i kabler undervejs.

Kom ind og find de bedste høretelefoner til dit behov
Du er altid velkommen i din lokale HiFi Klubben butik, hvor du har mulighed for at prøve de forskellige høretelefoner, før du beslutter dig. 

Vi står klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde frem til den type høretelefoner, der bedst dækker dine behov – og passer til din personlige stil, naturligvis.