HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikanlæg med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Amp og AM-1 er et komplet minianlæg, som kan give dig fed udendørs lyd, samtidig med at du styrer al musikken trådløst fra din smartphone. Så bliver det rigtig sjovt at invitere vennerne over til grillaften. Kan udbygges til multirum.

HEOS Amp + B&W AM-1 – streaming minianlæg, som giver dig suveræn udendørs lyd med nem trådløs app-kontrol

  • Smart og brugervenligt streaming minianlæg
  • Solide udendørs højtalere med rigtig hi-fi-lydkvalitet
  • Spiller alverdens musik fra streamingtjenester, internetradio eller din egen samling, inkl. Bluetooth
  • Nem trådløs app-kontrol fra din smartphone eller tablet (iOS/Android)
  • Kan udbygges med trådløse højtalere i hele dit hjem (multirum)

HEOS Amp og AM-1 er et smart musiksystem, som giver dig lydkvaliteten fra et superkompakt hi-fi-anlæg plus alle de smarte nye trådløse streaming-muligheder. AM-1 er i vejrbestandigt design med rustfri aluminiumsgrill og lækkert medfølgende monteringsbeslag, så du kan have højtaleren siddende udendørs, for eksempel på terrassen. Lydkvaliteten og råstyrken er samtidig så overbevisende, at AM-1 også vil være en fin løsning mange steder indendørs.

Amp har indbygget stereoforstærker, så du skal bare trække kabler til højtalerne for at få et køreklart stereoanlæg. Selvom du sidder udendørs ved højtalerne, kan du styre hele dynen trådløst fra din smartphone/tablet via den smarte og brugervenlige HEOS-app (iOS/Android).

Du behøver ikke at rejse dig op for at betjene musikken, og dine venner kan også føje sange til playlisten, for eksempel fra TIDAL, Spotify eller en anden streamingtjeneste på nettet. Så bliver det endnu sjovere at have gæster omkring grillen.

Nem trådløs musik i hele dit hjem
HEOS Amp og AM-1 er tilsammen et stærkt, alsidigt og brugervenligt anlæg, som overgår enhver alt-i-ét Bluetooth-højtaler både på lydstyrke og kvalitet. Dette er rigtig stereo fra et rigtigt anlæg. Og når først du har inviteret HEOS indenfor, er det supernemt at få trådløs musik overalt i dit hjem. Hvorfor nøjes med en halv løsning, når det er lige så nemt at få det hele?

Læs mere om HEOS Amp HS2
Læs mere om B&W AM-1

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.