HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Musikanlæg med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS Amp er HEOS-systemets trådløse musikanlæg, som selvstændigt kan drive et sæt gode hi-fi-højtalere efter eget valg. Her er hele anlægget samlet i én boks, og du får en musikoplevelse, som langt overgår selv de bedste alt-i-ét højtalere.

HEOS AMP – KOMPLET TRÅDLØST MULTIRUMS MUSIKANLÆG MED FLOT LYD OG SUVERÆN BRUGERVENLIGHED

  • Komplet trådløst musikanlæg i god kvalitet
  • Kan selvstændigt drive et sæt rigtige hi-fi-højttalere efter dit eget valg
  • Understøtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, internetradio og streaming af din egen musiksamling fra smartphone, tablet, PC eller netværksharddisk
  • Suverænt brugervenlig HEOS app-kontrol (Apple iOS/Android) og stemmestyring via Google Assistant (kræver smarthøjtaler)
  • Fuld trådløs integration med øvrige HEOS-komponenter

HEOS Amp er HEOS-systemet trådløse stereoforstærker, som selvstændigt kan drive et sæt gode hi-fi-højttalere, for eksempel fra DALI eller B&W. Du kan vælge præcis den højttalermodel, som passer til din pengepung og din indretning, og du får detaljer, dynamik og stereobillede på et niveau, som ingen alt-i-ét højttaler nogensinde kommer i nærheden af. Så er du godt på vej til den helt rigtige hi-fi-oplevelse uden at skulle have et helt anlæg stående.

ARGON OUT5 – ROBUST, KOMPAKT OG VELSPILLENDE UDENDØRSHØJTTALER TIL BUDGETPRIS

OUT5 er en robust og velspillende udendørshøjttaler, som er nem at montere og tåler fugtige omgivelser. Her har du en budgetvenlig mulighed for at få kvalitetslyd på terrassen, i garagen, i båden og andre steder, hvor klimaet er hårdt for almindelige højttalere.

Læs mere om HEOS Amp HS2
Læs mere om Argon Audio Out5

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.