HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Denon PMA-2500NE + DNP-800NE Musikanlæg med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-2500NE + DNP-800NE Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DNP-800NE med PMA-2500NE er et ekstremt tungt high-end hi-fi-anlæg , som giver dig den lækre analoge klang. Du får indbygget HEOS multirum og alt, hvad du skal bruge til både streaming og traditionel stereo. Flot finish i aluminium.

Denon DNP-800NE og PMA-2500NE – ekstremt tungt og audiofilt hi-fi-stereoanlæg i fuld størrelse med HEOS multirum, masser af streaming-muligheder, stemmestyring og analog lydkvalitet

  • Ekstremt tung, stabil og strømstærk forstærker
  • 32-bit audio-opsampling og audiofil indgang til pladespiller (MM/MC)
  • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med app-kontrol (iOS/Android)
  • Indbygget AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og internetradio
  • Klar til stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (afventer aktivering på dansk fra Denon)*

DNP-800NE og PMA-2500NE er et audiofilt full-size stereoanlæg med alle de nyeste trådløse muligheder og 2 x 80 særdeles strømstærke hi-fi-watt, som kan få musikken til at folde sig ud for alvor hjemme i din stue. Forstærkeren er ekstremt tungt og stabilt opbygget med en vægt på hele 25 kilo – dette er et seriøst anlæg med ambitioner i high-end klassen!

Musikstreameren DNP-800NE har indbygget HEOS multirum, så du er klar til at streame alverdens trådløse musik fra nettet, og det er nemt som en leg at udbygge med trådløse HEOS-højtalere i alle de rum, du har lyst til. Du styrer det hele fra HEOS-appen på din smartphone, og du kan også streame med Spotify Connect, Bluetooth og AirPlay 2 (iOS).

Analoge kvaliteter og klar til vinyl i højeste kvalitet
PMA-2500NE er en audiofil analog stereoforstærker, som giver dig den musikalske, naturlige og kropslige lyd, som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en stribe bekvemme digitale lydindgange, 32-bit opsampling af alle digitale lydkilder samt en ekstra fin pladespillerindgang til både MM og MC-pickupper.

Som kronen på værket er fronten på begge apparater flot udført i aluminium, så det visuelle indtryk kan leve op til de lydmæssige præstationer. Mulighederne er næsten uendelige med dette anlæg, og med stemmestyring oveni har din daglige musikoplevelse sat direkte kurs mod fremtiden.*

DNP-800NE og PMA-2500NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

Læs mere om Denon DNP-800NE  
Læs mere om Denon PMA-2500NE 

* Stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med DNP-800NE, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.