HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 Musikanlæg med Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 Musikanlæg med Bluetooth

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C328 + SPEKTOR 6 er et seriøst og særdeles velspillende musikanlæg, som giver dig fuldvoksen og råstærk hi-fi-lyd til alle dine digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller. Bluetooth og genial funktion til TV-lyd følger med.

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 – råstærkt musikanlæg med Bluetooth, fremragende lyd og perfekt funktion til dit TV

  • Ægte full-range hi-fi-lyd med flot råstyrke
  • Indbygget Bluetooth til trådløs musik direkte fra smartphone m.m.
  • Fleksible tilslutninger for både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM)
  • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening, inkl. auto-tænd
  • Frontdisplay med nem aflæsning af lydstyrke

C328 og SPEKTOR 6 er et vaskeægte hi-fi stereoanlæg i fuld størrelse. Her får du den fysiske lyd, som du kan mærke i mellemgulvet, og du får samtidig alle de funktioner, du har brug for til en lækker musikoplevelse. Via Bluetooth kan du spille alverdens lyd trådløst fra din smartphone, inkl. musiktjenester, YouTube og internetradio.

Du kan tilslutte både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller, og kombinationen af NAD og DALI har i årtier garanteret lyd i topklasse. Det hele kommer i stilrent design og med 2 x 50 strømstærke NAD-watt til at sparke vellyden ud i stuen. Dette er seriøs stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig nemt at få superlyd fra dit TV. Ikke nok med, at du kan tilkoble TV-lyden digitalt via den optiske indgang – du kan også styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening! C328 kan endda tænde automatisk fra standby, når du tænder for dit TV. Det betyder TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning.

DALI SPEKTOR 6 – stærk, velspillende og prisvenlig allround gulvhøjtaler
SPEKTOR 6 er en velspillende og solid gulvhøjtaler, som for yderst rimelige penge kan give dig flot detaljering og overbevisende fullrange-lyd med bas og stortrommer, der virkelig kan mærkes i mellemgulvet. De to 6,5” bas/mellemtone-enheder spiller dybt og præcist og kan magte selv større lytterum uden hjælp fra en subwoofer. Samtidig er SPEKTOR 6 ikke større, end at den stadig kan indpasses i en almindelig stue uden at tage hele opmærksomheden.

C328 fås i sort finish. SPEKTOR 6 fås i sort ask, hvid og valnød.

Læs mere om NAD C328 
Læs mere om DALI SPEKTOR 6 

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.