Gå til indhold

Sennheiser high-end – nu i HiFi Klubben

Verdens bedste
høretelefoner?

Hvis du er vild med at nyde din musik i høretelefoner, kan du nu opleve det bedste af det bedste i HiFi Klubben. Vi har nemlig fået forhandlingen af Sennheisers legendariske high-end modeller. Kom ind og få en enestående lytteoplevelse!

Sennheiser er en af verdens førende producenter af høretelefoner, og når de beslutter sig for at gå hele vejen for at skabe et produkt i absolut verdensklasse, kan du roligt forvente dig noget helt ud over det sædvanlige. Med hele deres massive produktionsapparat i baghånden har Sennheiser mulighed for både at designe, producere og montere alle komponenter in-house på et ekstremt højt niveau.

De mest eksklusive modeller – heriblandt HD 800 S, HD 820 og in-ear-modellen IE 800 S – er præcisionsbygget i Tyskland med de allerbedste materialer og komponenter, som Sennheiser har kunnet frembringe. Resten af historien kan du overlade til din gåsehud, når musikken strømmer ind i dine ører i uforlignelig kvalitet. Og dét uanset om du vil nyde den ægte high-end fornemmelse hjemme foran anlægget eller ude i verden.

Sennheiser high-end kan opleves i udvalgte HiFi Klubben butikker. Kom ind og hør, hvor godt din yndlingsmusik i virkeligheden lyder!