Gå til indhold

8 produkter

Marshall højtalere med fantastisk lyd

Marshall er indbegrebet af rock'n'roll, og det går igen i deres fede Marshall højttalere – både i design og lyd. Det er tydeligt, at Marshall højttalere nyder godt af de mere end 50 års erfaring, som brandet har med fantastisk lyd, og det giver en suveræn lydoplevelse for enhver, lige meget om de er rockelskere eller ej.

Tag et kig på vores store udvalg af Marshall højttalere, og find din direkte vej til rocket lyd og fede muligheder for fleksibilitet, moderne funktioner og masser af gode stunder med din yndlingsmusik. Skal du have den gode Marshall lyd med dig i toget eller på en gåtur, kan du ud over din nye Marshall højttaler også investere i et par lige så cool Marshall høretelefoner, så du kan gå all-in med dit nye yndlingsmærke.

Stor eller lille Marshall højtaler?

Har du taget et lille kig på vores udvalg af Marshall højtalere, er du nok ikke i tvivl om, at der er en del forskellige at vælge imellem. En lille Marshall højtaler kan være en stor fordel, hvis du gerne vil have den med dig. En transportabel højtaler gør det muligt for dig at tage den med dig ud i verden, så du kan spille god musik fra den batteridrevne Marshall højtaler.

Selvom du får udmærket lyd i en lille Marshall højtaler, vil du måske alligevel føle, at du godt kunne bruge noget mere luft i den til at få en højere og vildere lyd. I så fald kan du vælge en stor Marshall højtaler, som kan blæse igennem, når du virkelig skal nyde god musik for fuld udblæsning. Den er selvfølgelig ikke lige så nem at have med i tasken som en lille, men hvis du ved, den skal stå på en fast plads, får du altså noget mere saft og kraft i en stor Marshall højtaler.

Find den bedste lyd

Når du skal vælge en Marshall højtaler, der kan levere kraftfuld, rocket lyd, kan du blandt andet kigge efter frekvensområdet og dB. De fortæller noget om, hvilket toneområde højtaleren rammer, og hvor godt den balancerer lyden. Hvis det er sort snak for dig, så tag fat i en HiFi Klubben medarbejder og hør mere om, hvordan du finder den Marshall højtaler, der har den bedste lyd til dine behov.

Uanset hvilket Marshall højtaler du vælger, får du god kvalitet i alt fra design til teknologi. De forskellige modeller egner sig dog ekstra godt til forskellige formål, så det kan være en god idé at have dit behov for øje, når du kaster dig over udvalget.

Marshall højtalere med stemmekontrol

Stemmekontrol er en fantastisk mulighed for at få mere fleksibilitet og luksus ind i din Marshall højtaler, og du kan bruge den med mange forskellige enheder. Marshall højtalere med stemmekontrol har både assistenterne Google Assistant og Amazon Alexa. Hvis du bruger AirPlay til musikstreaming via din iPhone eller andre Apple produkter, kan du også bruge Siri stemmestyringen sammen med din Marshall højtaler.

Stemmekontrollen lader dig – ja, kontrollere dine enheder med stemmen. Det vil sige, at du ikke behøver finde din telefon, hvis den ringer, eller du skal lægge aftaler i din kalender. Du taler ganske enkelt bare til din Marshall højtaler og lader den ordne det for dig. Det er også praktisk, hvis du har brug for hjælp til tilberedningstid, når du laver mad, eller hvis du skal ringe op til nogen, mens du har hænderne begravet i noget andet.

Trådløs Marshall højtaler

En Marshall højtaler imponerer ikke kun på design og lyd, men også funktionalitet. Det traditionelle brand har naturligvis trådløse modeller i deres sortiment. En trådløs Marshall højtaler er super praktisk, og ikke kun på grund af den åbenlyse fordel, at du slipper for kabler – kablerne fra det rockede brand har i øvrigt et vintage og cool design, så de er helt i stil med højtalerne.

Det er praktisk, at du kan stille din trådløse Marshall højtaler, hvor end du vil. Du er ikke bundet af, at den skal stå tæt på en stikkontakt, men du kan stille den på en hylde eller inde i en reol, hvor den 100 % kommer til sin ret som vintage, rå højtaler.

Du kan få trådløse Marshall højtalere med både Bluetooth og wi-fi, så du kan vælge den tilslutningsform, der giver bedst mening for dig. En trådløs Marshall højtaler med wi-fi giver dig mulighed for det smarte multirumssystem, hvor højtalerne i flere rum kan arbejde sammen. Du kan både høre det samme i alle rum samtidig eller spille forskelligt musik i de forskellige rum. Fordelene ved en wi-fi højtaler er, at wi-fi har en længere rækkevidde end Bluetooth, ikke tager nær så meget strøm fra dine enheder og kan gå gennem forskellige rum, hvilket er nødvendigt for multirumshøjtalere.

Marshall Bluetooth højtaler

Selvom wi-fi har nogle store fordele, er der en grund til, at Bluetooth er den mest udbredte form for trådløs forbindelse til både højtalere og høretelefoner. Bluetooth er en super fleksibel tilslutningsform, der virker sammen med nærmest alle smartphones, tablets og computere. Det giver dig større fleksibilitet end wi-fi, da du kan koble din smartphone eller andre enheder direkte til højtaleren via Bluetooth og derfor ikke er afhængig af at være i nærheden af en god wi-fi-forbindelse. En Marshall Bluetooth højtaler er derfor et godt valg, hvis du skal have musikken med til stranden eller hjem til vennerne.

De trådløse Marshall højtalere er holdt i det traditionelle vintage Marshall look, så du får en klassisk udseende højtaler, der er spækket med moderne teknik.

Føl rocken i HiFi Klubben

Er du klar til at rocke derudad med en Marshall højtaler og nyde god lyd med et fedt design? Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Marshall højtaler til dig og dit hjem. Hvis du er ude efter en, der kan noget helt specifikt, kan vi guide dig gennem udvalget, til du finder den perfekte højtaler.

Skal din Marshall højtaler virkelig kunne rocke, anbefaler vi, at du kommer ind i din nærmeste HiFi Klubben butik og prøver de forskellige modeller af. Du kan altid få lov til at røre, lytte og indstille på højtalerne, til du er sikker på, hvilken Marshall højtaler du skal vælge. Det vigtigste for os er, at du finder en Marshall højtaler, som du vil nyde at tænde og fyre den af til hver dag, så vi hjælper meget gerne i jagten.

Se flere højtalere