Gå til indhold

3 produkter

Marshall høretelefoner

Hvis du er til god lyd, skøn komfort og en cool rock’n’roll attitude, skal du se nærmere på nogle af de fede Marshall hovedtelefoner, vi forhandler i HiFi Klubben. Du kan vælge mellem forskellige design og udtryk, men fælles for dem alle er de behagelige ørekopper og den gode lyd. Så er det op til dig at beslutte, om du har brug for mikrofon, støjreduktion eller andet.

Marshall Bluetooth høretelefoner

De fleste Marshall høretelefoner er trådløse, så du nemt kan tage din lyd med på farten, uden at du skal bøvle med besværlige kabler, der filtrer sammen og sidder i vejen.

Alt efter hvilken model du vælger, kan du få helt op til 60 timers batteritid på dine trådløse Marshall høretelefoner. Batteritiden er angivet ud fra, at du bruger høretelefonerne med den trådløse forbindelse, så der er altså mulighed for mange timers underholdning på bare en enkelt opladning.

Hvis batteriet løber tør, kan du bruge høretelefonerne med kabel, så du kan fortsætte med at høre din musik, selvom du ikke har mulighed for at oplade dem lige med det samme. Når kablet er tilsluttet, kan du styre lydstyrke, opkald osv. direkte på kablet, så du stadig kan lade din telefon ligge i lommen.

Du kan også bruge kabeltilslutningen, hvis en af dine venner vil lytte sammen med dig, og I begge har et sæt Marshall høretelefoner. Så sætter I blot kablet i din vens telefon, mens du lytter via den trådløse forbindelse – så kan I lytte til den samme lyd i hver jeres høretelefoner.

Trådløse Marshall høretelefoner kan nemt tilsluttes din smartphone via Bluetooth, hvorefter du kan styre din lyd direkte på høretelefonerne. Du kan blandt andet skrue op og ned for lydstyrken samt starte og pause din musik. Hvis nogen ringer til dig, når du bruger høretelefonerne, kan du også besvare eller afvise opkaldet direkte på høretelefonerne. 

Styr musikken helt uden hænder

På de nyeste Marshall høretelefoner kan du bruge den smarte stemmestyringsteknologi, Google Assistant. Med den aktiv kan du bede Google om at ringe op, finde vej, lægge aftaler i din kalender og meget mere – helt som du måske kender det fra de smarte Google højtalere, som flere og flere får installeret i deres hjem. For at du kan bruge Google Assistant i dine Marshall høretelefoner, kræver det dog, at din telefon understøtter funktionen.

Marshall høretelefoner med noise cancelling

Hvis du bruger meget tid i offentlig transport, eller hvis du deler studieplads eller kontor med andre, kan det være en stor fordel for dig at vælge et sæt Marshall høretelefoner med noise cancelling. Denne funktion giver dig mulighed for at lukke af for omverdenen, så du kan krybe ind i din egen osteklokke i fred og ro. Det er både praktisk, når du skal koncentrere dig, og ganske enkelt bare rart, hvis du sidder i en propfyldt bus, eller du skal have nogle lange timer i et fly til at gå. På nogle Marshall noise cancelling høretelefoner kan du indstille graden af støjreduktion, så du eksempelvis filtrerer den værste baggrundsstøj fra, men stadig kan høre, hvis nogen henvender sig til dig, eller der sker noget omkring dig.

Ikoniske Marshall i flere udformninger

Hvis du ikke allerede kender Marshall høretelefonerne, er du helt sikkert stødt på det ikoniske Marshall logo i andre sammenhænge. Oprindeligt lavede Marshall forstærkere, og det karakteristiske design fra disse er taget med over i deres on-ear og over-ear høretelefoner.

Marshall on-ear og over-ear høretelefoner: stor komfort og smarte funktioner

On-ear høretelefoner sidder på dine ører. Fordelen ved on-ear modellerne er, at de er lettere og giver mere luft til ørerne. Det er for eksempel rart, hvis du har dem på til træning, hvor du hurtigt kan få det for varmt, hvis dine ører er lukket helt inde.

Fordelen ved over-ear høretelefoner er til gengæld – netop fordi dine ører er lukket helt inde –  at noise cancelling funktionen typisk fungerer bedre i disse modeller. Funktionerne er som regel de samme i begge typer høretelefoner, så det handler primært om, hvad du er mest komfortabel med.

Marshall headset

Vælger du et Marshall headset kan du også modtage og besvare opkald direkte på høretelefonerne, hvor op til flere mikrofoner sørger for, at du går klart og tydeligt igennem hos modtageren. Et Marshall headset giver dig altså en endnu større fleksibilitet, uden du skal give afkald på andre funktioner, komfort eller andet. Marshall har nemlig gjort deres ikoniske høretelefoner til headset ganske enkelt ved at tilføje mikrofoner til de produkter, der allerede eksisterede. Du har derfor helt de samme muligheder for on-ear og over-ear, komfortable ørekopper, lækre hovedbøjler, osv. blot tilsat opkaldsfunktionen.

Stilede høretelefoner i lækre materialer og udformninger

Alle Marshall ørekopper er udført i samme nubrede vinylmateriale som de velkendte Marshall forstærkere og med iøjnefaldende logoer og messingfarvede hængsler, kan det ikke undgås, at tankerne ledes hen på netop disse forstærkere og en cool rock’n’roll stil. Til nogle af høretelefonerne får du et flot etui med, som er beklædt med rødt fløjl indvendigt. Denne flotte detalje minder om looket fra en guitarkasse, hvilket kun gør stilen endnu mere cool og gennemført.

Størstedelen af modellerne er fremstillet med sorte ørekopper og sorte bøjler, men farven på logoet varierer, så du kan vælge mellem hvid og guld. Begge farver ser super cool ud og er en god kontrast til de ellers helt sorte høretelefoner. Det er desuden også en rigtig god måde at vise din personlighed lidt, når du kan vælge en farvekombination, der passer til dig og din stil.

Mange af de fede detaljer ved Marshall høretelefoner ligger i det praktiske. Nogle modeller kommer med helt kvadratiske ørekopper, mens andre er mere traditionelle og ovale. Komforten er i top uanset formen, da kopperne er fremstillet i lækre og bløde materialer, ligesom nogle modeller kommer med polstret bøjle. På de nyere modeller er kopperne desuden ekstra tykke, så komforten er endnu bedre, og du kan have dine Marshall høretelefoner på hele dagen uden at blive generet.

Derudover kan du nemt klappe høretelefonerne sammen, når du ikke bruger dem, så de fylder mindre og er lige til at lægge i tasken, uden du skal være bange for, at de bliver trykket eller ødelagt. Marshall høretelefoner er altså gennemtænkt ned til mindste detalje, både når det kommer til lydkvalitet, design, komfort og funktionalitet.

Kom ind og find dine nye Marshall høretelefoner i HiFi Klubben

Marshall høretelefoner er indbegrebet af komfort og coolness. Deres karakteristiske design og den gode kvalitet går igen i alle modellerne, men det kan stadig være svært at vælge, hvilke høretelefoner der passer bedst til dig. Derfor kan du altid besøge en af vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve de forskellige modeller på, så du kan mærke, hvilke ørekopper der sidder bedst på dine ører. Du kan også tilslutte din smartphone, så du kan teste høretelefonerne med din egen musik, inden du beslutter dig for, hvilke Marshall høretelefoner der skal være din følgesvend fremover.

Se også