Gå til indhold

Suveræn
8K hjemmebio

To nye tunge surround-receivere fra Denon ser frem i tiden med nyeste HDMI-standard og understøttelse af alle de vildeste lydformater.

AVC-X6700H er en overdådig topklasse-receiver, som yder hele 140 hi-fi-watt i 11 kanaler. Lillebror AVC-X4700H yder 125 hi-fi watt i 9 kanaler. Uanset om du har brug for 11 eller 9 kanaler, så er der basis for fuld udbytte af de mange nye lydformater som de to modeller understøtter.

Lytter du meget til musik i almindelig stereo, får du her forstærkere, der kan måle sig med gode stereo-forstærkere!

Du kan samtidig bygge en svimlende hjemmebiograf, uanset om du satser på Dolby Atmos, DTS:X eller Auro-3D. Alle systemerne kan give dig en hidtil uhørt realisme i din filmlyd. Ikke mindst, fordi denne model er udstyret med Denons eksklusive Audyssey MultEQ XT32 rumkorrektion.

God lydkvalitet kommer ikke af processorkraft og logoer alene. Denons hæderkronede AL32 Processing opsampler alle audiosignaler til 32-bit. Det giver en langt finere signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Den kritiske D/A-konvertering varetages af en 32-bit HD-version af Denons unikke D.D.S.C.-kredsløb og 8 højkvalitets 32-bit/192 kHz stereo D/A-konvertere. Den forøgede opløsning er en fordel for alle de lydkilder, du tilslutter. Den meget høje opløsning giver langt mere præcis signalbehandling og hørbart bedre lyd, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

Forstærkerdelen er tungt og eksklusivt opbygget. Udgangstransistorerne er en ekstra strømstærk type, som er fremstillet specielt til Denon.

Du kommer særdeles tæt på præstationerne fra de tungeste topmodeller, men til en mærkbart lavere pris. Alle de lækre detaljer bidrager til at løfte film- og musikoplevelser op i den eksklusive liga. Designet er også gjort ekstra elegant med en helt enkel front i ægte aluminium.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

I bedste Denon-tradition er begge modeller pakket med de nyeste HDMI-features. Du får en dedikeret HDMI 2.1 indgang med fuld 8K-understøttelse og to 8K HDMI-udgange.
Så er du er klar til fremtidens billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.

For optimal tv-lyd understøttes eARC, så du kan føre lydsignalet – inklusive Dolby Atmos – retur fra dit TV via HDMI-kablet.

Få 8K med HDMI 2.1 – fremtidens lyd og billede

Man skal aldrig bruge begrebet ’fremtidssikret’ indenfor forbruger-elektronik. Men Denon tager et stort skridt fremad med sine nye AV-receivere. Matchet mellem 8K-opløsning og HDMI 2.1 giver potentielt en billedkvalitet med seriøs wauw-effekt! Samtidig gør eARC det nemmere end nogensinde at få superlyd direkte fra dit TV.

Nye TV med 8K-opløsning vinder frem på markedet. Du skal ikke langt ud i fremtiden, før 8K kan være standarden for de fleste TV, du ser i butikkerne. Denons 2020-generation af surround-receivere med HDMI 2.1 er klar til 8K-revolutionen som de første i verden – og du kan springe på vognen allerede nu.

Film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

De nye Denon-receivere kommer med de nyeste HDMI-features. Du får HDMI 2.1 med fuld 8K-understøttelse, så du er klar til fremtidens billedkvalitet. Uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol.

Men det er ikke kun 8K, der er den store nyhed. Denon har gjort alt for at give dig en fantastisk oplevelse i hjemmebiografen. Med gaming får du 4K/120Hz understøttelse og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle er teknologier, der er skabt til knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du for ventetid og sort skærm, når billedkilden skifter billedfrekvens eller opløsning. Flere HDMI-udgange giver dig alle muligheder for at lave et perfekt setup, uanset om du bruger projektor, TV eller begge dele.

Superlyd direkte fra dit TV med eARC

Hvis dit TV understøtter eARC, kan du føre højkvalitetslyd – inklusive Dolby Atmos surround – retur til receiveren via HDMI-kablet. På den måde kan du få den bedste lydoplevelse fra Netflix og de andre højopløste videotjenester på nettet. Med streaming og kæmpestore TV på 75” eller større, behøver du ikke længere projektor og Blu-ray for at få en genial hjemmebiograf!

I de seneste modeller er ingeniørerne og kunder blevet overrasket over, hvor meget vellyd der kommer fra Denons surround-receiver-platform. Og det til et begrænset budget. Nye AVR-X2700H og storebror AVC-X3700H skal løfte arven.

Der er masser af musik og mange timers underholdning i de to nye Denon-modeller. På trods af den lavere pris får du her samme nye HDMI 2.1-understøttelse på en dedikeret 8K HDMI-indgang som i de to større modeller. Så du er klar til film og spil helt op til 8K opløsning. Med eARC går det nemt at få surround-lyd i endnu bedre kvalitet direkte fra dit TV via ét enkelt HDMI-kabel. Glæd dig også over Denons smarte ECO Mode, som reducerer energiforbruget markant – i nogle tilfælde op til 50 procent. Med mange HDMI-indgange (inkl. front) løber du ikke tør for muligheder foreløbig.

Masser af surround og musik

Musikken finder vej til AVR-X2700H og AVC-X3700H på flere måder. Du får tilslutninger til både analogt og digitalt udstyr, inklusive pladespiller, og med indbygget wi-fi, Bluetooth med tovejs-funktion, Spotify Connect og AirPlay 2. Som noget virkelig lækkert har begge modeller indbygget HEOS multirums-funktion. Helt uden ekstra apparater har du direkte adgang til alverdens musik via et stort antal streaming-tjenester og titusindvis af radiostationer på nettet. Det hele ligger på den dedikerede HEOS-app. Du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde.

AVR-X2700H har 7 x 95 relativt strømstærke hi-fi-watt og mulighed for at udnytte de nye surroundformater Dolby Atmos og DTS:X, inklusive Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som giver dig højdefornemmelse i lyden, uden at du skal installere højtalere i loftet. Har du større planer, kan de ekstra to forstærkerkanaler i AVC-X3700H være det, der gør forskellen for dig. Dermed får du i alt 9 x 105 hi-fi-watt indbygget.
En surround-forstærker vil aldrig komme på niveau med en rendyrket stereoforstærker i samme prisklasse, hvis den måles på ren musik i stereo alene. Men de nye Denon-modeller kommer virkelig tæt på!

AVC-X3700H med meget mere af det gode

AVC-X3700H tilbyder en del ekstra muligheder for at opgradere med flere kanaler, hvis ambitionerne bliver endnu større. Ud over de to ekstra indbyggede forstærkere får du ’pre-out’ for samtlige kanaler. Da surround-processoren i AVC-X3700 er nedarvet fra de større modeller, er der faktisk dekodning og pre-out for i alt 11 kanaler. AVC-X3700 har også fået et hak op i kvaliteten på det indbyggede Audyssey-system, som her er XT32-versionen.

8K Surround-receivere fra Denon