Gå til indhold
0 produkter
0 produkter
  Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

  Sony TV med knivskarp billedkvalitet

  Sony er et af de førende mærker i hi-fi-verdenen. Måske kender du allerede til nogle af de populære Sony høretelefoner, som er blevet fast følgesvend for mange, der gerne vil have musik og podcast med på farten.

  Sony TV er skabt til at imødekomme alle dine behov for alt lige fra skærmtype og størrelse til lydoplevelse og smarte ekstrafunktioner. Og den velkendte kvalitet og det stilrene design går naturligvis igen i alle Sony TV.

  Find den rigtige størrelse

  Sony TV findes i mange størrelser, så du har mulighed for at få glæde af den gode kvalitet, uanset om du er på udkig efter et lille eller stort fjernsyn.

  Blandt de mindste modeller finder du for eksempel 32 tommer og 43 tommer. Mellemstørrelserne hedder blandt andet 49 tommer, 55 tommer og 65 tommer. Skal det være helt stort – eventuelt til en hjemmebiograf – kan du gå efter 75 tommer eller måske endda 85 tommer. Alle størrelserne er at finde i sortimentet af Sony fjernsyn, så det gælder bare om at beslutte, hvilken størrelse du har brug for – og ikke mindst plads til.

  Sony Smart TV

  Et Sony Smart TV forbindes til dit internet og gør det muligt for dig at bruge indbyggede apps til streaming, spil og andre sjove gadgets. Det giver dig mange flere anvendelsesmuligheder for dit TV, da du blandt andet får adgang til populære apps som Netflix, YouTube og Spotify. På den måde behøver du ikke tilslutte en computer eller anden enhed for at høre musik eller streame serier.

  Mange Sony Smart TV har også stemmekontrol som Alexa eller Google Assistant, så du kan skifte kanaler og søge efter programmer uden at bruge en fjernbetjening. Det er en teknologi, der bliver mere og mere populær, og netop derfor implementeres den også i diverse Sony TV.

  Sony Android TV – Sony BRAVIA

  Sony BRAVIA er en nyere serie af Sony Smart TV, som inkluderer de såkaldte Android TV. Et Sony BRAVIA TV giver dig alt det, du bedst kan lide på din smartphone eller tablet – direkte på dit TV.

  Android TV er ikke et fjernsyn, men et system der kan implementeres i for eksempel Sony TV. Det giver dig en overskuelig menu på dit Sony TV, hvor du kan vælge mellem forskellig underholdning fra forskellige apps – direkte på TV’et, som du måske kender det fra andre Smart TV.

  Sony Android TV med indbygget Chromecast

  En af de smarte funktioner i Android TV – som i Sonys tilfælde hedder Sony BRAVIA TV – er Chromecast. Det betyder, at du her får et Sony TV med indbygget Chromecast, så du kan få endnu mere underholdning på skærmen ved at caste fra din Smartphone, tablet eller andet. Det kan være en fordel, hvis du skal bruge en app, der endnu ikke understøttes af Android TV eller Smart TV i det hele taget. Med et Sony TV med indbygget Chromecast kan du også styre underholdningen på afstand, så længe du har din telefon med dig rundt.

  Opløsning

  Sony TV er naturligvis med længst fremme, når det kommer til teknologier og skærmopløsning. Du får knivskarpe billeder og perfekt farvemætning, så enhver detalje på skærmen kommer tydeligt frem.

  I vores udvalg finder du en række 4K Sony TV. De findes i forskellige størrelser, så det gode billede kan komme med dig hjem, uanset hvor lidt eller meget plads du har. Det samme gælder for Sonys 8K TV, som præsenterer suveræn billedkvalitet på skærmen.

  Nem montering og installation af dit Sony TV

  Et Sony TV er meget nemt at montere. Skal det stå på et TV-møbel eller i en reol, skal du bare sørge for at montere fødder, så dit TV kan stå på en overflade. Skal det hænge på væggen, er der lidt mere at holde styr på, men det er dog stadig nemt at gå til. Først og fremmest skal du købe et vægbeslag, der passer med størrelsen på dit nye Sony TV. Sørg for at din væg kan bære vægten fra fjernsynet, inden du borer huller i væggen og hænger beslaget op. Sørg også for at hænge fjernsynet i en højde, så det passer med, at dine øjne cirka flugter med fjernsynets nederste kant, når du sidder ned.

  Vi forhandler et stort udvalg af VESA standard TV-beslag, så du altid kan finde et, der matcher dit TV og dit behov. Vælg et, der hænger helt fladt ind til væggen, eller et drejbart beslag, så du kan vende skærmen til at pege forskellige steder hen i rummet, alt efter hvor du befinder dig.

  Hvordan dit Sony TV skal installeres, afhænger af modellen. Har du købt et Sony Smart TV, skal du måske installere nogle apps, og har det Bluetooth eller wi-fi, skal du have sat det op. Uanset hvad er det dog både hurtigt og simpelt at få det op at køre første gang. Og herefter går det som en leg.

  Bak det gode billede op med tilsvarende lydopsætning

  Det er et kendt problem, at lyden fra fladskærme i dag er lige så flad som skærmen selv. Derfor vælger mange at købe en soundbar eller et lækkert højtalersystem med, når de investerer i et nyt Sony TV. På den måde kan lyden følge med billedkvaliteten. Mange nyere Sony TV har dog fokus på at forbedre den lyd, der kommer direkte fra fjernsynet, for eksempel ved at lade hele skærmen vibrere diskret for at skabe lyden, der derfor kommer fra lige det sted på skærmen, hvor der sker noget.

  Køb dit næste Sony fjernsyn i HiFi Klubben

  Hvis du føler dig fristet af de fede Sony TV, er det bare med at besøge en HiFi Klubben butik og se det store udvalg. Når du kommer ind i en fysisk butik, har du mulighed for at se de forskellige Sony TV, afprøve Sony Android TV og klikke rundt på de forskellige Sony Smart TV. Det giver dig et godt overblik over billedkvalitet og lydkvalitet, og du kan prøve at navigere rundt i de forskellige funktioner og indstiller, så du kan finde den, der giver bedst mening for dig.

  Vi har mange forskellige størrelser og modeller, og du finder derfor Sony TV i forskellige prisklasser. Du kan også være heldig at finde et eller flere Sony TV på tilbud, så du kan få den sublime kvalitet til en ekstra god pris. Lige meget hvilken model, hvilke funktioner og hvilken prisklasse du er ude efter, finder du helt sikkert et godt match i HiFi Klubben, så kom endelig forbi og bliv inspireret.

  Se flere produkter