Gå til indhold

5 produkter

55 tommer TV

Et 55” TV er en god størrelse til et all-round TV, der både skal vise sport, film, serier og måske spil. Vi giver dig et solidt udvalg af 55 tommer TV i 4K/UHD opløsning med enten QLED eller OLED-teknologi bag skærmen.

Hvad svarer 55 tommer til i cm?

Man måler som regel størrelsen på et TV i tommer, og det måles diagonalt fra hjørne til hjørne. En tomme svarer til 2,54 centimeter, så en skærm på 55 tommer er cirka 140 centimeter fra nederste venstre hjørne til øverste højre hjørne.

Den egentlige størrelse på selve TV’et kan dog variere af to årsager, hvoraf det primært er nummer to, der gør sig gældende i dag.

Først og fremmest kan noget af skærmen være skjult bag siderne, så du ikke nødvendigvis har et 55 tommer billede på dit 55 tommer TV. Med de fladskærme vi har i dag, er dette dog sjældent et problem.

Den anden årsag ses dog stadig. Her kan TV’et fylde mere end de tommer, der er angivet på grund af kanten rundt om skærmen. Nogle TV i dag har nærmest ingen kant, mens andre har en større eller mindre ramme omkring skærmen, så det skal du huske at være opmærksom på, hvis du måler op, og pladsen er trang.

Tommer angiver altså skærmstørrelsen, som ikke nødvendigvis er det samme som den plads, selve fjernsynet optager på væggen.

Du kan altid se TV’ets helt præcise mål under de enkelte produkters specifikationer. Her er målene angivet i centimeter, som måske er lettere for dig at bruge, når du skal måle op.

Det er de færreste i dag, der bruger tommer som egentlig måleenhed. I stedet er det mere blevet en overordnet angivelse af størrelsen, som kan give en idé om, hvor stort et billede man kan få – eksempelvis på en 55 tommer skærm.

Når det kommer til plads på væggen, er det som regel meter og centimeter, der regnes ud fra.

Hvilke funktioner vil du have?

Selvom du måske har lagt dig fast på, at du skal have et 55 tommer TV, er der stadig nogle overvejelser, du skal gøre dig, før du vælger den endelige model. Det handler blandt andet om, hvilke muligheder du vil have i dit TV.

Du kan blandt andet få et flot 55 tommer Smart TV med Netflix, YouTube og/eller HBO. Du kan også tilslutte en Chromecast til de fleste modeller, så du kan få trådløs streaming via wi-fi og se eller lytte til lige det, du har lyst til – alt sammen direkte fra din telefon eller tablet.

Vi har 55 tommer TV fra forskellige producenter, med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. Vores udvalg er håndplukket, så vi er sikre på, at vi kun tilbyder dig produkter i god kvalitet, som kan give dig et suverænt billede, der lader film, serier, fodboldkampe osv. komme til deres ret. Blandt andet kan du få nogle rigtig gode Samsung TV på 55 tommer.

Selvom det kan være fristende at gå efter nogle af de helt billige 55 tommer TV, er det sjældent en god løsning – og ofte ender det med at blive dyrere, end hvis du køber god kvalitet fra starten. Et billigt TV lever sjældent op til forventningerne på hverken billed-, lyd-, eller designsiden, så det kan godt betale sig at give lidt ekstra, så du får et TV, du bliver glad for.

Alle TV i vores sortiment lever op til vores kvalitetsstandarder, og du kan jævnligt finde et 55 tommer TV på tilbud, så der er rig mulighed for at få et godt TV til en god pris, uden du behøver at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet.

Oven i hatten står vi også klar i vores butikker – eller på onlinechatten – til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilket TV der er det bedste til dig.

Når du besøger en af vores fysiske HiFi Klubben butikker, har du også mulighed for at se de forskellige modeller i virkeligheden. Selvom du måske har besluttet dig for, at du skal have et 55 tommer TV, er du måske stadig i tvivl om, hvordan det skal monteres. Skal det være til ophæng med et beslag på væggen, eller vil du have det stående på et hi-fi-møbel fra eksempelvis unnu? Det kan også være, du finder ud af, at du måske skal overveje et 65 tommer TV i stedet.

Uanset hvad anbefaler vi altid et besøg i en af vores butikker, så du er helt sikker på, at du får købt det helt rigtige TV.

Forkæl dit nye fjernsyn med god lyd

Markedet i dag bugner af 55 tommer TV med fantastisk skarpe billeder og helt utrolige farvedybder. Det gør dog også, at man virkelig lægger mærke til, hvor langt bagud lyden i TV’ernes indbyggede højtalere er. De flade skærme har simpelthen ikke plads til højtalere, der kan leve op til billedkvaliteten. Derfor anbefaler vi altid at supplere dit nye TV med en eller flere højtalere, så lydsiden kan følge med billedet.

Hvis du blot vil opgradere lydkvaliteten, men ikke vil have en masse højtalere stående, er en soundbar højtaler vejen frem. Det er en elegant, slank højtaler, der monteres lige under TV-skærmen, enten på væggen, på en hylde eller i et møbel. Forskellen fra TV’ets indbyggede højtalere og til soundbaren er hørbar for alle, så det er en god investering, hvis du vil have en god grundlyd, men ikke går super meget op i det.

Hvis en soundbar ikke er nok til dig og dine kræsne ører, skal du i stedet have fat i et sæt aktive højtalere, som eventuelt kan få selskab af en surround receiver og nogle flere højtalere rundt omkring i rummet, hvis du vil skabe surround sound til en hjemmebiograf.