Gå til indhold

8K TV

4 produkter
QN900D
Samsung QN900D
Neo QLED-TV
43.990,- / Stk
QN800D
Samsung QN800D
Neo QLED-TV
29.990,- / Stk
Viser 4 produkter ud af 4

8K TV

Med et 8K TV får du et knivskarpt billede med perfekt mættede farver og rigtig gode kontraster. 8K TV er en del af eliten inden for fjernsyn, så hvis du vil være klar til fremtidens endnu bedre billedkvalitet, så du kan få topkvalitet til dine film, serier, fodboldkampe osv., er det helt sikkert værd at overveje et TV med 8K opløsning.

Hvad er 8K resolution?

8K handler om opløsningen på dit TV, det vil sige billedopløsningen, og dermed hvor skarpt et billede du får. Du har måske hørt om 4K TV som har 3840 x 2160 pixels, også kaldet billedpunkter. 8K opløsningen er 4 x 4K, det vil sige 7680 x 4320 pixels. Det er måske svært at forholde sig til, men simpelt fortalt sidder de små pixels (billedpunkter) tættere, jo flere der er. Jo tættere de sidder, des mere mættede farver og detaljerede billeder får du på skærmen.

En 8K skærm giver dig altså en suveræn billedkvalitet, der virkelig kan gengive begivenhederne på skærmen bedst muligt. Der kommer løbende mere og mere 8K materiale til, så med en 8K skærm er du klar til fremtidens imponerende billedkvalitet.

I vores sortiment finder du blandt andet 8K TV fra Samsung. Det er de såkaldte QLED TV, som er nogle af de bedste på markedet i øjeblikket. QLED-teknologien har forbedret billedkvaliteten yderligere ved at forfine måden, hvorpå de enkelte pixels sender farverne ud på skærmen.

Husk en passende lyd

Når du vælger at forkæle dine øjne med et knivskarpt billede, skal ørerne selvfølgelig ikke snydes for god lyd. Selvom 8K er TV i topklassen, ændrer det ikke på, at de fladskærme, der bliver produceret i dag, simpelthen ikke har plads til ordentlige højtalere. Det de har på billedsiden, mangler desværre på lydsiden. Derfor anbefaler vi altid, at du køber eksterne højtalere til dit TV, så lyden kan følge med billedkvaliteten på skærmen.

Hvis du vælger et af de store 8K TV på eksempelvis 75 tommer eller mere, er det oplagt at gå all-in med et surround sound system, der kan levere gennemført lyd til hvad end, du ser på skærmen.

Hvis det er for stor en post i budgettet på en gang, kan du starte med enkelte dele og herefter udvide, når det passer dig. Start med at anskaffe dig en surround receiver, som er kernen i systemet. Den skal have selskab af et sæt fronthøjtalere, som placeres, så de er foran dig, når du ser fjernsyn. Fronthøjtalerne kan være enten et par store gulvhøjtalere eller de mindre kompakthøjtalere, alt efter hvad du har plads til. Begge typer fås fra forskellige mærker og i forskellige design, så du kan finde en stil, der passer ind i din indretning.

Når du vil udvide systemet, skal du have fat i en subwoofer, som giver dig de dybe bastoner samt en centerhøjtaler, som primært tager sig af dialoger, så disse bliver klare og tydelige. Endelig kan du tilføje et antal baghøjtalere, så du får den helt rette surround effekt. Du kan vælge et enkelt eller flere sæt – igen afhænger det af, hvad du har plads til og hvor stort et rum, systemet skal fylde med lyd. Baghøjtalerne fås ligeledes i forskellige størrelser og design, så du kan finde små, diskrete modeller, der næsten ikke ses, eller større højtalere, der kan bruges som en synlig del af indretningen.

Det anbefales altid at vælge højtalere fra samme mærke og gerne også samme serie, hvis dette er muligt. Det sikrer, at højtalerne har samme klang, så du undgår udsving i lyden, når du hører den fra forskellige højtalere rundt omkring i rummet.

Hvis du vil opbygge systemet i etaper, kan du med fordel holde øje med vores tilbud, så du kan få de forskellige dele til en ekstra god pris. Vi har løbende udsalg og gode besparelser på de forskellige højtalere, så der er rig mulighed for at opgradere din TV-lyd, uden at du skal sprænge budgettet.

Hvis du ikke vil kaste dig ud i det helt store højtalersystem, er der selvfølgelig også andre gode løsninger, der ikke indbefatter lige så mange dele. Du kan vælge en elegant soundbar, som er lavet til at hænge på væggen under dit TV. Denne løsning er derfor nærliggende, hvis du rent faktisk påtænker at hænge dit 8K TV op på væggen.

Oplev forskellen i HiFi Klubben

Det kan være svært at forestille sig en bestemt opløsning, når du sidder og læser om det på nettet. Derfor er det altid en god idé at lægge vejen forbi din lokale HiFi Klubben butik, når du skal købe nyt TV. Her har du mulighed for at opleve de forskellige typer TV, så du med egne øjne kan se forskellen på de forskellige opløsninger og billedkvaliteter.

Vi har mange års erfaring i branchen, så vi kan også forklare mere detaljeret om forskellen på de forskellige opløsninger, fordele og ulemper ved de forskellige modeller, og hvad du ellers har brug for at vide, før du beslutter dig endeligt. Vi hjælper også meget gerne med at teste og sammensætte den helt rigtige højtalerløsning, der kan give dig kvalitetslyd, som lever op til billedet på dit nye TV.

Læg vejen forbi en HiFi Klubben butik, så vi sammen kan finde frem til den bedste TV-løsning for dig.