Gå til indhold

43 Tommer TV

0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

43 tommer TV

Et 43” TV er en god størrelse, hvis du mangler et ekstra fjernsyn, for eksempel i soveværelset eller på teenageværelset. Det fylder ikke meget, men kan opfylde de fleste behov for film eller spil søndag formiddag, eller hvornår du ellers tager lidt ekstra afslapning i sengen.  

Hvad er 43 tommer i cm?

43 tommer svarer til cirka 110 centimeter og er det diagonale mål af skærmen. Det angiver altså størrelsen på billedet, hvilket ikke nødvendigvis svarer til størrelsen på selve TV’et.

Når du skal tjekke, om et bestemt fjernsyn kan være, hvor du har tænkt, skal du derfor finde målene på fjernsynets højde og bredde, som er angivet i centimeter i de enkelte produkters produktbeskrivelser.

Tommemålet er derfor primært en angivelse af billedstørrelsen, hvorimod rammen rundt om billedet kan variere fra model til model. Nogle TV har en helt tynd, diskret ramme, mens andre har et mere robust design med en solid, bred kant rundt om skærmen.

Det er op til dig at vælge, hvilket udseende du bedst kan lide, du skal blot være opmærksom på den reelle størrelse, så du er sikker på, at du har plads til TV’et, når det kommer hjem.

Ud over det praktiske med størrelsen og det overordnede design, kan du også vælge mellem forskellige farver. De fleste TV er sorte, hvilket giver et ensartet udtryk, når skærmen er slukket, og det hele derfor er sort. Du kan dog også bryde det sorte med en sølv eller hvid ramme, som giver et anderledes og sofistikeret udtryk, både når TV’et er tændt og slukket.

Fin og diskret lyd til dit TV

Når du køber nyt TV, er det altid en god idé at tænke på lyden også. Selvom du måske ”bare” skal bruge et ekstra TV, kan det godt betale sig at investere i en god lydløsning, så du kan få en lydkvalitet, der passer til billedet.

Til et 43” TV er det oplagt at gå efter et sæt små, aktive højtalere, der nemt kan installeres med et beslag på væggen, så du ikke skal tænke mere på dem, så snart de er hængt op og tilsluttet. Så skal du blot nyde den gode kvalitet, når lyd og billede arbejder på samme niveau i dine film, serier, spil osv. Selv hvis du ikke går specielt meget op i lyd, vil du helt sikkert kunne høre forskel på en hvilken som helst ekstern lydløsning og de indbyggede højtalere, der sidder i TV’et, når du køber det. Med udviklingen af de super flade skærme er der ikke længere plads til gode højtalere, så der skal ikke ofres ret mange penge, før du vil opleve en stor forbedring af lydkvaliteten, hvilket du helt sikkert bliver glad for efterfølgende.

Smart TV med smarte funktioner

Selvom du har besluttet dig for, hvilken størrelse TV du skal have, er der stadig en række valgmuligheder.

Først og fremmest kan du vælge mellem de to teknologier QLED og OLED, som begge giver en fortræffelig billedkvalitet på hver deres måde. Begge har styrker og svagheder, men du kan få en suveræn oplevelse, uanset hvad du vælger. Hvis du vil vide mere om de to teknologier, vil vi med glæde forklare, hvis du kigger forbi i din lokale HiFi Klubben butik.

Hvis du – som mange andre – er hoppet med på streaming-bølgen, vil du helt sikkert blive glad for et Smart TV med indbygget Chromecast, så du kan caste alle dine favoritter direkte fra din smartphone, tablet eller lignende – nemt og hurtigt.

Du kan også få den smarte USB-optagefunktion, så du kan optage udsendelser og se dem, lige når det passer dig. Det giver dig altså større fleksibilitet og flere muligheder for underholdning.

Hvis du undervejs finder ud af, at du vil have et lidt større TV, kan du også se på vores udvalg af 49 tommer TV, som ligeledes er en god størrelse til et sekundært fjernsyn, men som – logisk nok – giver et lidt større billede på skærmen. Vi har også TV i disse størrelser:

Oplev de mange muligheder i HiFi Klubben

Når du handler i HiFi Klubben, har du altid mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker, hvor du kan opleve vores produkter i virkeligheden. Det kan være svært at forestille sig billedkvaliteten på et bestemt TV, når du sidder hjemme og læser om det, så det er altid en god idé at kigge forbi, så du kan se de forskellige opløsninger og funktioner, før du vælger dit nye TV.

På den måde kan vi også vejlede og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit valg eller køb af fjernsyn. Samtidig kan vi også vise dig forskellige muligheder for eksterne højtalerløsninger, hvis du vil give dit gode 43 tommer TV selskab i form af god lyd, der kan leve op til billedet på skærmen.

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at købe en ekstern lydløsning, og med rådgivning fra vores dygtige medarbejdere kan du hurtigt finde frem til den bedste løsning til netop dit behov. Derudover har vi jævnligt forskellige produkter på tilbud, så du kan være heldig at finde enten dit nye 43 tommer TV eller dine nye højtalere til en ekstra god pris – eller måske både TV og højtalere, så du virkelig kan gøre en god handel og få en suveræn oplevelse med hjem, både på lyd- og billedfronten.

Så kig forbi og hør mere om dine muligheder – eller kontakt os via onlinechatten på hjemmesiden, så vi kan lede dig i retning af det bedste 43” TV til dig og dit behov.