Gå til indhold

8 produkter
8 produkter

  65 tommer TV

  Et 65” TV er et oplagt valg til dig, der gerne vil skabe biografstemning derhjemme. Med et 65 tommer 4K/UHD TV får du knivskarpe billeder på alle dine favoritfilm og -serier, ligesom sportskampene bliver lidt mere spændende, når du kan se dem i god opløsning – på en kvalitetsskærm i lækkert design.

  Hvad svarer 65 tommer til i cm?

  Når du skal finde ud af, hvilken størrelse dit nye TV skal være, er det mest nærliggende for de fleste at måle i centimeter. Det hjælper dig dog ikke meget, når forhandlere – inklusive os selv – opdeler deres TV i tommer.

  En tomme svarer til 2,54 centimeter, og man måler et TV’s tommer diagonalt fra hjørne til hjørne. Det betyder, at et 65 tommer TV er cirka 165 centimeter fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne.

  Hvis du i stedet har brug for mål på skærmens sider, for at finde ud af om et 65 tommer TV kan være på din væg, kan du finde disse mål i cm under den enkelte models specifikationer.

  Tommemålet er altså en angivelse af billedets størrelse og ikke TV’ets bredde. Afhængigt af designet er der en større eller mindre kant omkring skærmen, så for at få de præcise mål og sikre dig, at du har plads til dit nye TV, bør du altid tjekke produktspecifikationerne, før du køber.

  Udvalgte brands

  Udvalget af 65 tommer TV er enormt, og det kan være svært at finde ud af, hvad du skal gå efter. Derfor har vi håndplukket vores udvalg, så du kun finder fjernsyn i topkvalitet. Vores sortiment spænder over alle prisklasser, så der er noget at vælge imellem, uanset hvad dit budget er.

  I HiFi Klubben finder du blandt andet de smarte Samsung QLED TV i 65 tommer. Den nye teknologi har flyttet grænserne for billedkvalitet, og med Samsungs skarpe design giver det dig et stilfuldt TV, der ser godt ud, både når det er tændt og slukket.

  Sony TV er ligeledes en stor spiller på markedet, og deres sortiment indeholder naturligvis også 65 tommer TV. Sony arbejder også med de spændende OLED TV og tilbyder fjernsyn i 4K og 8K.

  Vi har jævnligt tilbud på de forskellige modeller, så du kan få et lækkert 65 tommer TV til en ekstra god pris – uden at du skal gå på kompromis med hverken kvaliteten eller vores gode service.

  Lav din egen hjemmebiograf med et 65 tommer TV

  Hvis du er lun på tanken om en hjemmebiograf, men ikke er klar til at skulle have et kæmpestort TV hængende, er 65 tommer en ganske fornuftig størrelse. Den giver dig en stor billedflade, uden du nødvendigvis skal afsætte en hel væg til at have dit TV hængende.

  Vælger du et 65 tommer smart TV får du desuden mulighed for at streame for eksempel Netflix eller HBO direkte fra fjernsynet, så hele familien nemt kan vælge aftenens biografunderholdning.

  Skal du endnu tættere på den ægte biografoplevelse, bør du overveje at anskaffe dig en projektor og et godt lærred. Det sparer også på pladsen, da du kan rulle lærredet op, når du ikke bruger det, ligesom selve projektoren kan monteres i loftet, så den ikke er i vejen i løbet af dagen.

  Gå ikke ned på lyd

  Hvis du har besluttet dig for et købe et 65 tommer TV, bør du fuldende oplevelsen med god lyd til det store billede.

  De tynde fladskærms-TV i dag gør, at der ikke er plads til højtalere, der er gode nok til at følge med billedteknologien. Derfor anbefaler vi altid at købe nogle gode højtalere med, når du køber nyt TV.

  Har du planer om at bringe biografstemningen hjem i stuen, skal du have et surround sound system. Kernen i systemet er en surround receiver, som skal have selskab af en subwoofer, en centerhøjtaler, et sæt fronthøjtalere og en antal baghøjtalere.

  En meget elegant løsning er at få installeret indbygningshøjtalere – dette er især oplagt, hvis du er i gang med en renovering. Det kræver selvfølgelig lidt mere, end hvis du blot skal have en højtaler stående på en hylde, men resultatet er det hele værd. Du får sublim lyd – eventuelt i surround – uden at lægge mærke til højtalerne, da disse er bygget helt diskret ind i vægge og/eller loft.

  Kom ind i HiFi Klubben og oplev dit nye TV

  Har du også svært ved at finde rundt i hi-fi-junglen, er ud altid velkommen i din lokale HiFi Klubben butik, hvor vi står klar med råd og vejledning.

  Selvom du måske har besluttet dig for, at du skal have et 65 tommer TV, kan der stadig være en del beslutninger at tage: hvilket brand skal det være, hvilke funktioner skal det have, skal det være til ophæng på væggen, eller skal det stå på et møbel, osv.

  Mange spørgsmål kan pludselig melde sig, derfor er det altid en god idé at komme ind i en af vores butikker, hvor du kan se de forskellige 65 tommer TV i virkeligheden og høre om dine muligheder for eksempelvis montering og højtalere, så du er sikker på, at du kommer hjem med den bedste løsning for netop dig og dine behov.