Gå til indhold
0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

32 tommer TV

Et 32 tommer TV er en god størrelse til dig, der skal bruge et mindre TV i børneværelset eller soveværelset. Det fylder ikke meget, men kan opfylde mange behov og er derfor et godt valg, hvis du er på udkig efter et nummer to eller tre fjernsyn til husstanden.

Hvor meget er 32 tommer?

Størrelsesangivelsen på 32 tommer henviser til det diagonale mål på skærmen, det vil sige, hvor stort billedet er fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne. En tomme svarer til 2,54 centimeter, så et 32” TV er omkring 80 cm diagonalt – målt inden for skærmen, det vil sige, at kanten omkring skærmen ikke er medregnet i de 80 cm.

Hvis du skal have hængt dit TV op på væggen med et vægbeslag, er det ofte bredden og højden på skærmen, du er interesseret i. Disse mål – som angives i centimeter – kan du finde under de enkelte produkters specifikationer, og det er en god idé at tjekke dem, før du køber, da der kan være forskel på målene på de forskellige modeller, selvom der er tale om samme størrelse skærm.

Nem adgang til underholdning og streaming i god billedkvalitet

Med de mange Smart TV der findes på markedet i dag, er der rig mulighed for at komme nemt til underholdning. Vælg for eksempel et Smart TV med Netflix, så du altid har de nyeste film og serier lige ved hånden.

Et lille fjernsyn betyder ikke, at kvaliteten ikke er god. I HiFi Klubben forhandler vi blandt andet LED TV i Full HD-kvalitet, så du er sikret et skarpt billede, der får alle detaljerne med.

Ud over at billedkvaliteten naturligvis er i top, er der også kælet for designet hos de forskellige producenter. I vores sortiment finder du eksempelvis både Sony TV og Samsung TV, som begge står bag moderne, strømlinede design, der passer ind i ethvert rum. Det er op til dig og din indretning, om du skal have TV’et hængt op på væggen, eller det skal stå på et TV-møbel. Begge dele kan lade sig gøre med samtlige fjernsyn, da der kan monteres fødder, ben eller vægbeslag, alt efter hvad du skal bruge. Ved nogle modeller medfølger der beslag, mens du skal købe det separat i andre tilfælde.

Køb en billig skærm til gaming

Hvis du hører til blandt dem, der nemt kan bruge adskillige timer med en controller i hånden, er det oplagt at finde et billigt 32 tommer TV, som kan bruges til din gaming. Vi har jævnligt forskellige TV på tilbud, så hvis du holder øje med sortimentet, kan du helt sikkert finde et godt TV til en god pris, så du kan få god billedkvalitet til dit spil, uden det koster dig en formue.

Det kan også være en idé med et gaming TV, hvis børnene spiller eksempelvis Playstation eller Xbox, og du gerne vil have mulighed for at se TV samtidig.

Sørg for at lyden kan følge med

Med de ultra tynde TV skærme producenterne fremtryller i dag, er der ikke meget plads til indbyggede højtalere. Hvis du kun skal bruge dit 32” TV til nyhedsudsendelser og lignende, kan de små, indbyggede højtalere godt klare jobbet, men hvis du vil have noget ud af film, serier, spil osv., er det en god idé at investere i en soundbar eller et sæt aktive højtalere, så der kan komme noget lyd ud af TV’et, og det kan spille op mod billedkvaliteten.

Selvom dit 32 tommer TV måske ”bare” skal bruges på børneværelset eller til afslapning i sengen om søndagen, er det godt givet ud at få nogle andre højtalere, end dem der sidder i fjernsynet.

Oplev før du køber

Mange undervurderer betydningen af lyden og tror, at det ikke kan betale sig, eller det ikke er nødvendigt med eksterne højtalere, men der er en verden til forskel på selv de billigste højtalere, og dem der er indbyggede i TV’et, så det er virkelig penge givet godt ud.

Du er derfor altid velkommen til at komme ind i en af vores butikker, så du kan opleve forskellen på de indbyggede højtalere og de forskellige separate muligheder. Du kan helt sikkert høre forskel, og vi har jævnligt forskellige højtalere – og TV – på tilbud, så du nemt og billigt kan komme frem til et godt resultat.

Du kan naturligvis også se de forskellige TV-modeller, så du kan finde frem til den 32 tommer fladskærm, der passer bedst ind i dit hjem.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit valg af fladskærm, størrelse, højtalere eller andet, er vi altid klar til at vejlede. Vi arbejder hver dag hårdt for, at alle vores kunder kan få de bedste og mest passende hi-fi-oplevelser med hjem i privaten, så spørg løs, hvis du er det mindste i tvivl – vi hjælper meget gerne.