Gå til indhold

Hør hvad du går glip af

DALI KATCH ONE
SOUNDBAR

DALI KATCH ONE soundbaren kombinerer overlegen lyd med et frisk tiltalende designudtryk. Oplev film, musik og gaming på en måde, som du aldrig har hørt det før. Løft barren for din hjemmeunderholdning med DALI KATCH ONE, den første dedikerede TV soundbar fra DALI.

FÅ DET FULDE UDBYTTE AF ALLE TV OPLEVELSER

I takt med at TV bliver fladere og fladere, bliver der mindre og mindre plads til indbygget kvalitetslyd. Derfor har DALI udviklet KATCH ONE for folk, som kræver ordentlig lyd til de store og flotte billeder. En stilfuld og komplet alt-i-en soundbar som med sin flotte lyd opgraderer hele din TV-oplevelse, hver eneste gang du sætter dig tilrette i sofaen.

Den høje ydelse er en cadeau til DALI’s snart 40 år lange erfaring med high-end Hi-Fi udvikling og produktion. En historie som altid har haft fokus på at udvikle produkter med den mest naturlige lyd på markedet.

OPGRADÉR DIN LYD

DALI KATCH ONE har 10 indbyggede driver-enheder, som alle er perfekt kalibreret med en kraftfuld 4 x 50 watt forstærker. Denne opsætning sikrer, at film soundtracks og dialog altid er dynamiske, sprøde og klare samtidig med, at musik fremtræder smukt og velbalanceret.

De fire store passive drivere arbejder sammen med fire aktive woofers for levere en overbevisende bas til den perfekte filmoplevelse. DALI KATCH ONE har derudover kraften til at levere lyd, som fylder selv større stuer. Hvis du vil have endnu mere og bedre bas, kan du tilføje en aktiv subwoofer, som kan placeres diskret, f.eks. i et hjørne.

De to 21 mm ultra letvægt softdome tweeters fuldender pakken ved at bringe høj- og mellemfrekvenser til live. Sammen leverer de 6 aktive og 4 passive enheder et rent, detaljeret og sammenhængende lydsignal på en vis, som sjældent opleves i en soundbar.

DALI KATCH ONE tilbyder to forskellige lydindstillinger: Wide og Focus. Disse er udviklet til at sikre, at KATCH ONE leverer optimal lyd til det bredeste udvalg af film, dokumentarer, nyheder og musik.

  • WIDE – WIDE indstillingen giver et bredt og imponerende dynamisk lydbillede. Denne indstilling har fokus på at levere en kraftfuld oplevelse, som fylder hele rummet.
  • FOCUS - FOCUS indstillingen leverer en fokuseret og liniær lydgengivelse, som har til formål at gengive det ofte sværttilgængelige mellemtone-område.

Begge indstillinger leverer målsætningen om at skabe en soundbar af høj kvalitet, som forbedrer din generelle TV-oplevelse gennem god lyd.

DESIGNET TIL LIVET

Fronttekstilet på DALI KATCH ONE er specielt udvalgt for dets gode akustiske egenskaber, som sikrer at lyden trænger igennem uden at tabe energi og detaljer. Udover dets akustiske egenskaber gør tekstilet også, at KATCH ONE passer ind med rummets øvrige interiør.

En vigtig del af det visuelle design er de tre smarte monteringsalternativer, som sikrer, at KATCH ONE passer ind hos alle:

  1. LÆDERSTROP TIL VÆGMONTERING – Et smart og kompakt design fuldendes med en læderstrop, som giver det minimalistiske KATCH ONE design en organisk styling. Denne løsning skjuler elegant kabelføringen mellem KATCH ONE og dit TV.
  2. Hvis det er lidt trang med plads, er nøglehulsmonteringen den perfekte løsning.
  3. Det er også muligt at placere DALI KATCH ONE på en hylde, i vindueskarmen eller på et møbel med de medfølgende fødder i massivt træ. Disse matcher det overordnede design på KATCH ONE og frakobler samtidig soundbaren fra overfladen, hvor den placeres. Dermed begrænses uønskede vibrationer, som kan influere lyden, og det giver samtidig KATCH ONE et elegant og let udtryk.

DALI KATCH ONE – Hør hvad du går glip af!

Få kontrolleret bas til actionfyldte film samtidig med tydelige og forståelige stemmer, når du ser nyhederne.