HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

{{bundle.price}} /System
Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR 1 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CEOL Piccolo er kompaktsystemet til dig, som har droppet cd’er og heller ikke længere har brug for FM-radio. Selvom dimensionerne er minimale, får du hele 2 x 45 watt. Kombineret med DALI ZENSOR 1 får du et super kompakt og velspillende system.

Denon CEOL Piccolo – elegant minianlæg med luksuslyd, trådløs netværksfunktion, Spotify, AirPlay og utallige muligheder

OBS! Der følger ikke højttalerkabel med til systemet, da dette bestilles som tilbehør.

CEOL Piccolo er CEOL-systemets lillebror. Piccolo er skabt til dig, som har droppet cd’erne og heller ikke længere har brug for FM-radio. Selvom dimensionerne er minimale, får du hele 2 x 45 watt og seriøs lydkvalitet, så du kan få det bedste ud af et sæt gode hi-fi-højttalere.

På toppladen finder du betjeningsknapper og iPod-dock. Via USB-tilslutningen kan du også afspille musik i optimal digital kvalitet fra f.eks. en almindelig USB-nøgle eller en ”mass-storage” kompatibel MP3-afspiller. Både dock og USB-indgang har ladefunktion, så du kan tanke frisk strøm til din iPod/iPhone/iPad, selv når anlægget står i standby. Via den optiske lydindgang kan du tilslutte en digital lydkilde, for eksempel dit flad-tv, og du får også analog audio-ind.

DALI ZENSOR 1 – kompakt og elegant hi-fi-højttaler til budgetpris ZENSOR 1 er ZENSOR-seriens mindste model, som er lige til at placere på en hylde eller på væggen via det integrerede vægbeslag. Her får du stor lyd uden store højttalere, og de nyudviklede enheder giver et klart, dynamisk og velopløst lydbillede, som får alle slags musik og filmlyd til at præsentere sig flot i et mindre lokale.

ZENSOR 1 er på alle måder et ægte kvalitetsprodukt, som vil give dig masser af ejerglæde og musikalske oplevelser. Finishen er i top med elegant højglanslakeret front, og ligesom de andre ZENSOR-højttalere vil ZENSOR 1 give imponerende lydmæssige resultater selv på anlæg i økonomiklassen. Her er du i en helt anden liga i forhold til de plastikhøjttalere, der følger med varehusenes billige mikrosystemer.

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge den rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her