Gå til indhold

Elegant trådløs hi-fi med Bluetooth

Skarpe priser på 
Forte

Spar 20%

Populære
produkter

Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.499,- / stk

Smart trådløst musikanlæg med
streaming

Sonos Amp + DALI OBERON ON-WALL er et kompakt og køreklart musikanlæg, som giver dig lydkvaliteten fra et rigtigt hi-fi system plus alle de smarte trådløse streaming-muligheder inkl. fuld kontrol fra din smartphone.

2 x 125 watt og et par kompakte flade hi-fi højtalere giver dig en musikoplevelse, som spiller små trådløse højtalere ned under gulvbrædderne.
Læs om systemet her

Sonos nyhed med
Dolby Atmos

Sonos Beam er en kompakt TV-soundbar med et hav af smarte funktioner, som vil løfte din TV-oplevelse op på et helt nyt niveau. Du får meget bedre TV-lyd, og Dolby Atmos kan give dig en flot 3D surround-fornemmelse.
Forudbestil her

HiFi Klubben
anbefaler

DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
DALI OBERON 1
Kompakt højtaler
3.298,- / par

Vi elsker
stereotyper

Du går glip af en masse med blot én højtaler, fordi det simpelthen kræver to højtalere at gengive lyd 3-dimensionelt i et rum. Mennesket er i stand til både at afstands- og retningsbestemme lyd meget præcist, netop fordi vi har to ører og en kompliceret hjerne.
Læs mere om stereo
BOWERS & WILKINS

TRUE WIRELESS
HØRETELEFONER

PI5 er True Wireless ørepropper med masser af indbygget luksus. Eksklusivt design, ANC, krystalklare opkald, trådløs opladning og nem adgang til stemmestyring. Du vil også nyde den smarte og brugervenlige pausefunktion.
Køb PI5

En ultimativ
lydoplevelse

800-serien er meget mere end blot en højtalerserie. Hver ny generation af 800 Series Diamond er en milepæl for Bowers & Wilkins og et ikon for det ultimative inden for højtalerteknologi og lydgengivelse. Med D4-generationen løftes barren endnu en gang.
Læs mere her