HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Prime Banana 1 Bananstik

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Sæt
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Prime Banana 1 Bananstik

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Sæt

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Prime Banana 1 er et eksklusivt bananstik til højtalerkabler. Med forgyldte kontaktflader, høj kvalitet og solid låsemekanisme, der sørger for god kontakt mellem kabel og terminal. Sælges i sæt af fire styk.

Argon Classic Banana 1 – eksklusivt bananstik med solid låsemekanisme

Et bananstik er en god løsning, når du skal tilslutte et højtalerkabel til en forstærker- eller højtalerterminaler. Stikket giver en god kontakt, og kablet bliver nemt at frakoble igen, hvis du skal flytte rundt på dit udstyr. Argon Prime Banana 1 er en eksklusiv løsning i høj kvalitet. Den solide låsemekanisme sørger for optimal kontakt til højtaler- og forstærkerterminal, så signalet bliver overført bedst muligt.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højtalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tekniske specifikationer

  • Bananstik til højtalerkabler
  • Forgyldte kontaktflader
  • Farver: Rød eller sort
  • Sælges i sæt af fire styk

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning