HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Classic Banana 1 Bananstik

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Classic Banana 1 Bananstik

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Classic Banana 1 er bananstik til højtalerkabler i gedigen kvalitet. Forgyldte kontaktflader og nem adgang til skruerne. En enkel og sikker måde at forbinde kabler til en højtalerterminal på. Sælges parvis.

Argon Classic Banana 1 – kvalitets-bananstik til højtalerkabler med nem adgang til skruerne

Et bananstik er en god løsning, når du skal tilslutte et højtalerkabel til en forstærker- eller højtalerterminaler. Stikket giver en god kontakt, og kablet bliver nemt at frakoble igen, hvis du skal flytte rundt på dit udstyr. Argon Classic Banana 1 er en kvalitetsløsning med gennemtænkte konstruktioner, der holder en høj teknisk standard.

Kontaktfladerne er forgyldte for at forhindre, at iltning med tiden ødelægger kontaktegenskaberne, og plastickappen giver en god sikkerhed mod at kortslutte forstærkeren, hvis du har været uheldig med monteringen eller kommer til at tabe en metalgenstand ned over stikkene. Stikket er åbent ind til skruerne, så du nemt kan skrue kablerne fast uden at skulle fjerne et hylster først. Det passer både til tynde og kraftige kabeltyper.

Bemærk: for at forhindre uheld er terminalerne på forstærkere, receivere og højtalere normalt blokeret med små plasticpropper. Disse skal lirkes ud med en meget lille skruetrækker eller en anden spids genstand, inden du kan tilslutte bananstikkene.

Tekniske specifikationer

  • Bananstik til højtalerkabler
  • Forgyldte kontaktflader
  • Farver: Rød eller sort
  • Sælges parvis (ved bestilling af flere stik fordeles ligeligt mellem rød og sort farve, med mindre andet ønskes).

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning