HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest ThunderBird ZERO Højttalerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Par
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest ThunderBird ZERO Højttalerkabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ThunderBird ZERO er et kraftigt og ekstremt avanceret højtalerkabel med ZERO-teknologi og massive ledere i ultrarent PSC+ kobber. En kompromisløs kabelløsning til store high-end anlæg med store højtalere. 72V DBS-system.

AudioQuest ThunderBird ZERO – kompromisløst højtalerkabel til store high-end anlæg

 • ZERO-teknologi til tabsfri signaloverførsel med ultimativ dynamik
 • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
 • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov

ThunderBird ZERO er et meget kraftigt og avanceret højtalerkabel med solidcore-ledere udført i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Dette højtalerkabel vil overføre hele musiksignalet med et absolut minimum af farvning og signaltab, selv med meget kraftige effektforstærkere og store, strømslugende high-end højtalere.

ZERO – det usynlige højtalerkabel
AudioQuest har udviklet ThunderBird ZERO til at være elektrisk ’usynligt’ i samspillet mellem forstærker og højtalere. Disse har i forvejen en udfordring i at matche forstærkerens udgangsimpedans og højtalerens impedans (elektriske modstand), som varierer i takt med frekvenserne i musiksignalet. Den traditionelle løsning er ofte at konstruere kablet med en impedans, der lægger sig op ad en typisk højtalers gennemsnitsværdi. Men kablet vil stadig være en elektrisk flaskehals og en fejlkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest med egne ord skabt et kabel helt uden typisk impedans, og det vil derfor slippe hele signalet igennem praktisk talt upåvirket, uden kompression og forvrængning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bas, der virkelig kan eksplodere i rummet.

ThunderBird leveres også i en speciel BASS-version, som er beregnet til at overføre bas og mellemtone i biwire-opsætninger. Dette kabel er en smule enklere i konstruktionen i forhold til ZERO, hvilket er afspejlet i prisen. Til gengæld fungerer det kun til dette helt specielle formål.

AudioQuest ThunderBird ZERO højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : Koldsvejsede forsølvede bananstik
 • Kabel længde : 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 meter, single-wire
 • Type : Højtalerkabel
 • Farve : Sort/blå
 • Ledermateriale: PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Ledertværsnit: 2 x 4,73 mm2
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Kulstof-baseret NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kommer som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning