HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Højttalerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Sæt
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Højttalerkabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Sæt

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Jupiter BiWire Jumpers er en genvej til bedre lyd, hvis du har high-end-højtalere med biwire-tilslutninger. Brug dette lækre sølvkabel mellem terminalerne og giv din musik ny luft og dynamik. Både til banan- og spadestik, leveres i sæt a 4.

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – eksklusive jumper-kabler i PSS-sølv til high-end-højtalere med biwire-terminaler

 • Til high-end-højtalere med biwire-terminaler
 • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)  
 • Solide kobberstik med forsølvede kontaktflader
 • Lynhurtigt monteret én gang for alle
 • Fås i valgfri spade/banan-konfiguration på bestilling

upiter BiWire Jumpers er eksklusive jumper-kabler, som du kan bruge til at forbinde de to sæt terminaler på en high-end-højtaler med biwire-tilslutninger. Disse terminaler skal forbindes indbyrdes, hvis du af den ene eller anden grund foretrækker singlewire-højtalerkabler. Og det er der mange, der gør.

Højtalerproducenterne bruger som regel forgyldte metalbøjler til formålet, men selvom de er flotte, er de ikke optimale til at lede et komplekst lydsignal. Ved at bruge AudioQuests eksklusive jumperkabler slipper du uden om signalforringelsen i bøjlerne og får det maksimale ud af både dine singlewire-højtalerkabler, dine højtalere og resten af dit anlæg.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede stik
Jupiter har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er i forvejen verdens bedste metal til at lede elektrisk strøm, og i PSS-kvaliteten har AudioQuest bearbejdet overfladen til at blive ekstremt glat. Det er netop på overfladen, at hovedparten af signalet løber, og PSS-sølv får derfor en helt uforlignelig ledningsevne. Stikkene er også udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader – en løsning med endnu bedre ledningsevne end den gængse forgyldning.

Jupiter BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan udgave og leveres i sæt a 4 styk. Andre konfigurationer kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Jumper-kabel til at forbinde bi-wire terminaler på højtalere
 • Triple-SST Hyperlitz geometri
 • Ledermateriale: massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Forsølvede stik i rent kobber 
 • Længde: ca. 20 cm inkl. stik
 • Farve: blå/rød
 • Tilslutning: spade > banan (andre konfigurationer kan leveres på bestilling)

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning