Gå til indhold
AudioQuest Niagara 7000 Strømfilter

AudioQuestNiagara 7000Strømfilter

Ren strøm = ren lyd! Dette kompromisløse strømfilter kan give en markant forbedring til selv det mest eksklusive high-end anlæg.
stk81.799,-
Forventes på lager 21. februar 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Niagara 7000 – verdens bedste strømfilter?

Niagara 7000 er det bedste strømfilter fra AudioQuest og muligvis verdens bedste strømfilter nogensinde. Her er absolut intet sparet for at give alle dine apparater en fuldstændig stabil og støjfri forsyningsstrøm. Resultatet er, at hele dit system vil yde sit absolut maksimale, og du får en perfekt "sort" baggrund, hvor ingen detaljer i lyden vil gå tabt på grund af indstrålet støj.

Til forskel fra Niagara 5000 – som allerede er state-of-the-art – er Niagara 7000 yderligere forsynet med to 10 kilos transformere på fire af low-current udtagene. Disse transformere er ekstremt effektivt afskærmet mod ind- og udstråling af højfrekvent støj, blandt andet ved hjælp af AudioQuests patenterede Dielectric-Bias teknologi, som også bruges på en række af deres fineste kabler. Herved kan du vride de sidste procenters kvalitet ud af dine allermest følsomme kildekomponenter.

Ren strøm = ren nydelse
Niagara 7000 indeholder en overflod af tekniske løsninger, som tilsammen renser din forsyningsstrøm for både højfrekvent (RF) og lavfrekvent støj (brum og andre forstyrrelser på lysnettet). Ved at kombinere løsningerne – og via utallige lyttetests op imod de førende konkurrenter – har AudioQuest opnået en jævn og effektiv rensning over svimlende 21 oktaver uden samtidig at hindre det frie strømflow til dine dyrt indkøbte audio- og videokomponenter.

4 udgange er dedikeret til strømtunge komponenter – typisk forstærkere og lignende – og her sørger et massiv internt strømreservoir for, at der kan øjeblikkeligt kan afleveres helt op til 90A strøm i de hurtigste og voldsomste transienter, hvilket sandsynligvis langt højere end den indbyggede strømreserve i din forstærker. Hermed er en af de hyppigste indvendinger mod strømfiltrering elimineret. De øvrige udgange er optimeret til at give perfekt filtrering til dine kildekomponenter, hvor de voldsomme strømreserver ikke er nødvendige.

Niagara 7000 er en ultimativ løsning til kompromisløse musik- og hjemmebio-entusiaster. Og set i lyset af, hvor meget der tit bliver ofret på at perfektionere de allerfineste detaljer i high-end-systemer, er det måske en af de mest givende investeringer, du kan foretage. Med Niagara 7000 optimerer du nemlig hele dit anlæg på én gang!

Niagara 7000 fås i sort finish. Strømkabel (20A) købes separat.

Tekniske specifikationer

Bredde (cm)44,4
Bredde emballage (cm)58
Dybde (cm)43,6
FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Højde (cm)13,3
Højde emballage (cm)31
Længde emballage (cm)60
Vægt (kg)37
Vægt emballage (kg)38