Gå til indhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest NRG Dragon Source

34.999,-stk
Leveringstid 3-4 uger
High-end strømkabel til de allermest eksklusive lyd- og billedkilder. 72V DBS-system og ledere i PSC+ kobber og PSS sølv.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon Source – high-end strømkabel til de allermest eksklusive lyd- og billedkilder

  • Ekstremt lav modstand for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Optimeret til brug sammen med kildekomponenter
  • Ledere i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
NRG Dragon Source er et eksklusivt high-end strømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer fra et high-end komponent som en lydkilde, en billedkilde eller en audiofil forforstærker.

NRG Dragon Source er lavet til high-end komponenter med et moderat strømbehov. Det kan for eksempel være en audiofil forforstærker eller en eksklusiv pladespiller. Skal du i stedet fodre ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin eller et Niagara-strømfilter, der skal forsyne hele dit system, så kan du med fordel vælge et Dragon-kabel i større tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ydelse
Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Men til forskel fra de underliggende serier får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet og ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflade har PSC+ og PSS helt suveræne lederegenskaber.

NRG Dragon fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkablet er en vigtig komponent i dit anlæg, som tit bliver overset. Godt nok skal det kun håndtere et begrænset frekvensområde, men det kraftige signal giver til gengæld en stor udfordring omkring ud- og indstråling af elektromagnetisk støj. Strømkablet ligger typisk klos op af dine signalkabler, og der er derfor masser af muligheder for, at de kan påvirke hinanden.

Både analoge og digitale apparater (ikke mindst D/A-konvertere og CD-afspillere) er følsomme over for denne støj, som specielt på gode anlæg kan sløre de fineste nuancer og ødelægge den definition i lydbilledet, som du har betalt dyrt for. Her kommer strømkablet ind i billedet som en økonomisk overkommelig opgradering, som kan give det afgørende touch til din musikalske oplevelse.

Hvis du vil gå endnu længere, kan du få aktive netstøjfiltre og ”conditioners”, som yderligere renser strømsignalet for den støj, som apparaterne udstråler indbyrdes. Plus vaskemaskiner, køleskabe og andet godt, som er koblet på lysnettet både i og uden for dit hjem. Men det ændrer ikke ved betydningen af også at bruge et ordentligt strømkabel. Prøv det – du risikerer højst at blive positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

AWG16
Leder overfladeareal1,31 mm2