Gå til indhold

AudioQuestThunder High-CurrentStrømkabel

Kvalitetsstrømkabel til high-end komponenter. 72V DBS-system og ekstremt tykke ledere i massivt PSC og Solid LGC kobber. Længder fra 1 meter.
stk8.199,-
Forventes på lager 3. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Thunder High-Current – kvalitetsstrømkabel til high-end komponenter

Thunder High-Current er et kvalitetsstrømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer i dine high-end komponenter. Det kan bruges til både ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin og moderat strømkrævende kompontenter som en pladespiller.

Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Lederne er i massivt PSC og Solid LGC kobber (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper) med en tykkelse på hele 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med den ultraglatte overflade har PSC og Solid LGC overbevisende lederegenskaber. Er du ude efter endnu mindre modstand, kan du også overveje den mere eksklusive Tornado-serie med PSC+ og PSC-materiale (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper) i lederne.

Ren strøm til hele systemet med et Niagara-strømfilter
Thunder High-Current kan også bruges til at fodre de kompromisløse Niagara 5000- eller Niagara 7000-strømfiltre. Vær dog opmærksom på, at du her skal bruge en speciel version af Hurricane-kablet med et 20A-stik. Spørg i din HiFi Klubben-butik for vejledning eller bestilling.

Thunder High-Current fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Overbevisende lederegenskaber for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledere i massivt PSC og Solid LGC kobber (Perfect-Surface Copper / Long-Grain Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske specifikationer

AWG11
Leder overfladeareal4,17 mm2