HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DragonTail er en handy lille USB-forlænger bygget i eksklusive materialer. Brug den som en sikkerhed mod knækkede USB-apparater – for eksempel en mobil DAC – og stol trygt på, at kablet ikke forurener din musik med digital støj og andet stads.

DragonTail – simpel, effektiv og velbygget USB-forlænger

DragonTail – simpel, effektiv og velbygget USB-forlænger
DragonTail er en smart lille USB A-hun - USB-C han forlænger i høj kvalitet – en kærkommen hjælp til dig, der også har måttet sande, at en computers USB-indgang ikke er det smidigste af steder. Hvis du nogensinde har været uden for hjemmet med din laptop, ved du også, at det er let pludseligt at finde sig selv i nogle underlige stillinger på sengen, i toget eller flyet. De stillinger kommer måske din produktivitet til gode, men ikke nødvendigvis dine tilsluttede USB-apparater.

DragonTail er så smidig som en dygtig yogainstruktør, og hvis du skulle komme til at tabe din computer eller støde den på noget, kan DragonTail nemt komme til at afgøre, om du knækker f.eks. din USB-DAC eller kan nøjes med et par billige bandeord.

AudioQuest – garanti for kvalitetsmaterialer
Lederne i DragonTail er forsølvet med 5% sølv – et materiale, der garanterer et stik af eufori hos samtlige audiofile. Sølv er nemlig det bedste ledermateriale, Moder Jord har at tilbyde, og derfor finder du også tilsvarende forsølvede ledere i mange andre AudioQuest-kabler, for eksempel det eksklusive Carbon USB-kabel.

Så hvis du kunne finde på at tilslutte en DAC til DragonTail – hvilket ville være en rigtig god idé – behøver du ikke at være bange for at smitte din musik med ekstra jitterstøj eller andet digitalt snavs, som du sagtens kan samle op i dårligere kabler.

Tekniske specifikationer

  • USB-forlænger til PC/Mac
  • Ledere forsølvet med 5% sølv
  • Længde: 11,2 cm.
  • Vægt: 20 gram
  • Indgang/udgang: USB-C-han/USB-hun
  • Farve: sort

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning