Gå til indhold

SOUNDBOKS Go
Stærk
batteridrevet højtaler

Køb her

Populære
produkter

Sådan vælger du
de rigtige
høretelefoner

Et par gode høretelefoner er dine uundværlige følgesvende, som kan fylde dit liv med fed musik og lækker lyd overalt. Her er en guide til, hvordan du finder den helt rigtige model til dit behov.
Sådan vælger du høretelefoner

Stor lyd og
store
muligheder

FENRIS højtalerserien fra Argon Audio giver dig alt det, du har brug for til TV-lyd og musik, uden at du skal se på et helt anlæg i reolen eller suge bunden ud af din bankkonto. Her får du rigtig hi-fi til soundbar pris!
Læs mere

Sonos soundbar med
Dolby Atmos

Sonos Beam er en kompakt TV-soundbar med et hav af smarte funktioner, som vil løfte din TV-oplevelse op på et helt nyt niveau. Du får meget bedre TV-lyd, og Dolby Atmos kan give dig en flot 3D surround-fornemmelse.
Køb her

HiFi Klubben
anbefaler

Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.490,- / stk
NAD M10 V2

Suveræn
streaming
og luksuslyd

M10 V2 er et kompakt og eksklusivt 2 x 100 watt streaming musikanlæg med indbygget Bluesound, multirum, suveræn lydkvalitet, fantastisk finish og surround-mulighed. Topkvalitet på en helt ny måde!
Læs mere om NAD M10 V2

Sonos Five
trådløs
multirums højtaler

Sonos Five er en stærk trådløs multirums højtaler, som kan bruges i både små og større rum. Med to styk og evt. en trådløs Sonos subwoofer har du et fuldt trådløst stereoanlæg med masser af power. Fugtbestandigt design, sort eller hvid.
Køb her

Byg nyt - Byg om
Byg lyden ind

Vidste du, at du kan fylde dit hjem med lækker lyd uden at skulle se på højtalere og kabler? Du kan nemlig gemme det hele i væg og loft! Det lyder godt, det er nemt at bruge, det er elegant, og du får helt frie hænder til at indrette din bolig.
Læs mere om indbygningslyd