Gå til indhold

Julen
lyder
bedre i HiFi Klubben

Find gaveideer

Populære
produkter

Få Sonos til
Black Friday
pris

Mangler du stadig at få trådløs musik derhjemme? Sonos er markedets suverænt mest populære system til trådløs musik og nem TV-lyd i alle små og store rum. Det lyder lækkert, og hele familien kan finde ud af det. Slå til nu, og spar penge!
Sonos til Black Days priser!

Sådan vælger du
de rigtige
høretelefoner

Et par gode høretelefoner er dine uundværlige følgesvende, som kan fylde dit liv med fed musik og lækker lyd overalt. Her er en guide til, hvordan du finder den helt rigtige model til dit behov.
Sådan vælger du høretelefoner

Kom ind og oplev mere i
HiFi Klubben

Det er altid godt at læse om hi-fi, og vores hjemmeside er selvfølgelig verdens bedste sted at gøre det. Men musik handler altså om at få noget fed lyd hældt i ørerne. Kom ind i din nærmeste HiFi Klubben butik – så giver vi dig en på opleveren!
Find butik

HiFi Klubben
anbefaler

Stor lyd og
store
muligheder

FENRIS højtalerserien fra Argon Audio giver dig alt det, du har brug for til TV-lyd og musik, uden at du skal se på et helt anlæg i reolen eller suge bunden ud af din bankkonto. Her får du rigtig hi-fi til soundbar pris!
Læs mere

Fugtresistent
højtaler
med Bluetooth

Sonos Move er en smart trådløs højtaler, der kan det hele. Streaming, stemmestyring, multirum, wi-fi, Bluetooth, batteri, udendørs, indendørs. Her kan du nyde alverdens musik overalt, og Trueplay optimerer automatisk klangen til forholdene.
Køb Sonos Move

Store lydoplevelser med
Kompakt
hi-fi-Højtaler

Et sæt kompakte hi-fi-højtalere kan fylde et værelse eller en mindre stue med imponerende flot stereolyd uden at tiltrække sig unødig opmærksomhed. Der er masser af modeller at vælge imellem, så du skal bare finde det perfekte match til dit behov og dit budget.
Se udvalget her