HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Køb 2 x Sonos One – Spar 450,- >>

Sonos PLAYBAR + ONE SL + SUB Soundbar/trådløs højtaler

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + ONE SL + SUB Soundbar/trådløs højtaler

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Trådløst surroundsystem opbygget af Sonos-systemets soundbar, subwoofer og de kompakte One SL-højttalere. Sæt hele systemet op på få minutter via. Sonos-appen – alt sammen helt uden højttalerkabler. One SL-højttalere, og subwoofer fås i sort eller hvid.

 • Få den ægte surroundlyd helt uden at trække højttalerkabler
 • Opsætning tager kun få minutter via. Sonos-appen
 • Start med en PLAYBAR og udbyg i takt med dit behov
 • One SL-højttalerne fås i enten sort eller hvid
 • Sonos-højttalere i gennemført lækkert design

Et Sonos surroundsystem er en komplet hjemmebiograf, der udelukkende består af de smarte, trådløse Sonos-højttalere. Du slipper derfor for at vikle stuen ind i lange højttalerkabler og opsætningen tager kun få minutter.

Hjertet i et Sonos surroundsystem er den populære soundbar, PLAYBAR. Den er nemlig udstyret med en komplet 5-kanals surround-processor og kan derfor afspille surroundspor fra f.eks. Blu-ray eller Netflix. Selve højttaleren består af ni digitale forstærkere, der driver højttalerens seks bas/mellemtone-enheder og tre diskanter. Alle de forskellige enheder gør den kompakte soundbar i stand til at spille både center- og frontkanalerne i et surroundspor.

Bagkanalerne spilles af to trådløse One SL-højttalere. En stor fordel ved de trådløse baghøjttalere er, at du ikke behøver trække lange kabler igennem hele stuen – One SL-højttalerne skal kun have strøm for at fungere. Du kan desuden let montere dem på væggen med et af Hi-Fi Klubbens vægbeslag.

Subwooferen er den trådløse, stærke Sonos SUB, der leverer de dybe og tunge basstød, som løfter actionfilm op på et helt nyt niveau. Dens beskedne dimensioner gør det desuden muligt, at gemme den helt væk under sofaen.

PLAYBAR har desuden et smart trick i ærmet, til når du ønsker at spille musik på systemet. Den indbyggede dekoder kan nemlig konvertere almindelig stereolyd til surroundsound, og dermed gøre brug af alle systemets højttalere.

Hele systemet integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så det kan indgå i et multirums hi-fi-system og du kan kontrollere afspilningen fra din smartphone, tablet eller PC.

Start med en PLAYBAR
Hvis ikke dit budget rækker til et komplet surroundsystem med både bagkanaler og subwoofer, kan du passende starte ud med en PLAYBAR. Senere kan du så udvide med f.eks. bagkanaler eller en Sonos SUB. Alle har hvert sit behov – hvis du for eksempel gerne vil have surroundlyd i et lille rum, er det slet ikke sikkert du behøver at supplere systemet med en Sonos SUB.

Hvis du derimod skal fylde et stort rum med surroundlyd, ville de større Sonos-højttalere, Move eller PLAY:5 måske være et bedre valg. Du bestemmer selv hvordan dit system skal se ud og kan let opgradere og fintune alt efter dit behov.

Læs mere om Sonos Playbar her

Læs mere om Sonos One SL her 

Læs mere om Sonos Sub her

Ekspertvurdering

Fordele

 • Trådløs hjemmebiograf helt uden højttalerkabler
 • Smarte højttalere i lækkert design
 • Færre højttalere end "normalt" surroundsystem
 • Integreres perfekt i et Sonos-multirumssystem
 • One SL-højttalerne kan let konfigureres til musikbrug når de ikke bruges i surroundsetup

Begrænsninger

 • Et "normalt" surroundsystem med minimum 5 højttalere vil producere en mere livlig og præcis surroundfornemmelse
 • PLAYBAR mangler de tilslutningsmuligheder en traditionel surroundreceiver har
 • PLAYBAR har ikke ægte indbyggede multikanals Dolby/DTS-dekodere
 • PLAYBAR understøtter ikke HD-audioformater eller nyere surround-formater

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.