HiFi Klubben

Gå til indhold

Sonos CONNECT Musikstreamer

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Sonos CONNECT Musikstreamer

CONNECT er Sonos-systemets trådløse musikstreamer, som er lige til at koble på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg eller et sæt aktive højttalere. Her kan du nyde hele det trådløse musikunivers i vaskeægte hi-fi-kvalitet. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Sonos CONNECT – trådløs musikstreamer til dit eksisterende anlæg eller aktive højttalere

 • Giver musikstreaming og alle de trådløse Sonos-muligheder på ethvert eksisterende anlæg
 • Fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • Tilslutning for ekstern analog lydkilde
 • Høj brugervenlighed med app-kontrol fra smartphone/tablet (Apple iOS/Android) samt fra PC/Mac
 • Fuld integration af et stort antal streamingtjenester inkl. Spotify, TIDAL, Deezer, TDC Play m.fl.

CONNECT er Sonos-systemets trådløse musikstreamer, som er lige til at koble på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg. CONNECT er samtidig en meget alsidig trådløs forforstærker, som tager dit hi-fi-system med ind i fremtidens trådløse musikunivers med alt, hvad det indebærer af ubegrænset musikadgang og lækker trådløs betjening.

Med CONNECT koblet på dit anlæg får du fuldvoksen hi-fi, og hvis du fodrer systemet fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

I stedet for at koble CONNECT til et anlæg kan du f.eks. også bruge den sammen med et sæt aktive højttalere og få nem trådløs musik i flot kvalitet, hvor du måtte ønske det. Da betjeningen foregår via trådløst netværk (wi-fi), kan du uden problemer placere CONNECT helt ude af syne, f.eks. i et skab.

OBS: Hvis du kobler CONNECT til din receiver eller forstærker via et digitalt kabel (coaxial eller optisk), anbefaler vi klart at bruge den optiske tilslutning, hvis du har valgmuligheden.

CONNECT fås i hvid finish. Vægbeslag fås som ekstraudstyr.

Ekspertvurdering

Fordele

 • smart streaming-løsning til eksisterende anlæg eller aktive højttalere
 • kan placeres ude af syne, f.eks. i et skab
 • streaming af både din egen pc-musiksamling, streamingtjenester og internetradio
 • fuld integration med streamingtjenesten Spotify*
 • fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • suveræne multirums-muligheder
 • trådløs kontrol via iPhone, iPad, iPod touch, Android, Sonos CONTROL eller pc/Mac
 • kan integreres med Apple AirPlay ved tilkøb af AirPort Express
 • tilslutning for ekstern lydkilde
 • kompakte mål
 • lynhurtig opsætning
 • bas og diskant kan reguleres via controller
 • kan fungere som udvidelse af dit trådløse netværk

Begrænsninger

 • Ikke Bluetooth-afspilning
 • Kun tilslutning for én ekstern lydkilde (analog)
 • Ikke afspilning fra USB-medier
 • Understøtter ikke 24-bit HD-lyd
 • Nogle alternativer præsterer endnu højere lydkvalitet

Produktbeskrivelse

CONNECT – nem betjening og perfekt multirums-integration
Med CONNECT kan du styre de basale afspilningsfunktioner (f.eks. play/pause/skip) via trykknapper på forpladen. Så behøver du ikke altid at skulle have fat i din smartphone. Du får også hele paletten af lækre Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld app-fjernkontrol (iOS/Android) og fuld integration af streamingtjenester som Spotify, TIDAL, TDC Play m.fl. CONNECT integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så den kan indgå i et multirums hi-fi-system.

Sonos – det originale trådløse multirums hi-fi-system
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystem til hele familien og hele dit hjem. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og næsten alle tænkelige streamingtjenester er fuldt integreret. Sonos har markedets største udvalg i afspillere, inkl. TV-soundbar og trådløs subwoofer, og Sonos er også markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede streamingsystem.

Sonos er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL (inkl. TIDAL HiFi), Spotify, Deezer, TDC Play m.fl. Dermed kan du få direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre efter eget valg og uden at eje en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller fra din PC/Mac.*

Sonos bliver konstant opdateret med nye funktioner hen ad vejen – helt gratis. Opdateringerne bliver via nettet indlæst i dit Sonos-system i takt med, at de bliver klar, og på denne måde bliver din Sonos-oplevelse konstant bedre og bedre – helt automatisk!

Sonos app – alverdens musik under dine fingerspidser
Via den gratis Sonos-app til Apple iOS/Android får du alverdens musik i din hule hånd. Det gælder både din egen musiksamling på PC/Mac eller netværksharddisk samt internetradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify og Deezer. Specielt tablet-app'en er i en klasse for sig, fordi du her får en stor og krystalklar farveskærm, hvor du virkelig kan nyde at navigere rundt i de mange muligheder og studere de flotte albumcovers. Alternativt kan du vælge at styre det hele fra din computer.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, får du en lækker og overskuelig brugerflade, som gør det til en leg at spille musik i hele huset. Enhederne kommunikerer nemlig under alle omstændigheder frit indbyrdes, så hele familien kan uden problemer bruge forskellige app-kontroller i forskellige rum – samtidig!

Stream musik direkte fra din smartphone eller tablet (Apple iOS/Android)
Foretrækker du at have din musik liggende på din smartphone/tablet i stedet for computer eller netværksharddisk, har du også smarte muligheder med Sonos. Når du er på dit trådløse netværk, skal du bare åbne Sonos-app'en, vælge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og vælge musik fra dit bærbare musikbibliotek.

Din smartphone eller tablet er også et smart sted at opbevare den musik, som du ikke kan få adgang til via streamingtjenesterne, f.eks. Beatles og andre navne, som af den ene eller anden grund ikke er blevet tilgængelige endnu. Det samme gælder klassisk musik, som kan være ret uoverskueligt at navigere i derude.

Masser af muligheder til kræsne ører
Med Sonos kan du streame lyd i fuld CD-kvalitet, og det kan du udnytte til at opbygge en rigtig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforstærker CONNECT:AMP kan selvstændigt drive et sæt gode hi-fi-højttalere, og allerede her er du oppe i næste kvalitetsklasse i forhold til alt-i-ét løsningerne.

Den ultimative Sonos-opsætning er dog den trådløse CONNECT-musikafspiller koblet på et separat anlæg. Så får du fuldvoksen hi-fi, og du har stadig alle de trådløse muligheder og den supernemme app-betjening. Hvis du fodrer et sådant system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

Hvis du er ekstra kræsen, kan du tilslutte CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial udgang og derved løfte lydkvaliteten endnu en tand. På nogle nyere stereoforstærkere – f.eks. fra NAD – har du alternativt mulighed for at tilslutte CONNECT digitalt og udnytte forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

Start med én – udvid overalt med nem trådløs opsætning
Sonos er også et genialt multirums hi-fi-system, som kan sende en hel verden af musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse – der findes en Sonos-musikafspiller til ethvert behov.

Fra din app-kontrol styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, og lyden fra Sonos er altid perfekt synkroniseret. Dermed kan du også på et øjeblik fylde hele dit hjem med den samme baggrundsmusik i høj kvalitet. En utrolig lækker og brugbar funktion.

Opsætningen af Sonos kan klares af alle på et øjeblik, og da du ikke skal bygge noget ind i væggen, kan du tage hele molevitten med, hvis du engang flytter.

Sådan kommer du i gang
For at komme i gang skal du bare bruge en "controller" (smartphone/tablet/PC) og en enkelt Sonos-musikafspiller (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Vil du have trådløs musik i endnu et rum, behøver du bare at opstille en ekstra Sonos-musikafspiller, trykke på to knapper og vente et øjeblik, hvorefter det hele er klar til brug.

Hvis du i stedet for dit almindelige wi-fi-netværk ønsker at udnytte Sonos' eget ekstra stabile trådløse netværk – SonosNet – skal én musikafspiller herudover have kabelforbindelse til din netværksrouter. Hvis din router ikke lige står placeret et sted, hvor du ønsker musik, kan du i stedet bruge en BRIDGE eller BOOST netværksadapter til formålet. Så har du et optimalt Sonos-netværk én gang for alle.

Ideelt til indbygningsløsninger
Hvis du planlægger lyd i hele huset i forbindelse med nybyggeri eller ombygning, har du også utallige muligheder med Sonos. I så fald kan du f.eks. installere indbygningshøjttalere i alle ønskede rum og via væggen trække højttalerkablerne til et centralt teknikskab eller et kontor, hvor din netværksrouter står. Her placerer du én gang for alle de nødvendige Sonos-afspillere og evt. effektforstærkere, hvorefter du har usynlig lyd i hele huset, med fuld fjernbetjening og i den kvalitet, du ønsker i de enkelte rum.

* Understøttede streamingtjenester, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af TIDAL, Spotify, Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

Tekniske specifikationer

 • Trådløs musikstreamer
 • Understøttede streamingtjenester i Danmark: Spotify, WiMP, WiMP HiFi, TDC Play, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internetradio-formater: MP3, WMA.
 • Tilslutninger: 2 x digital audio-ud (optisk/coaxial), analog line-in/ud (RCA)
 • Ethernet-tilslutning: 2-port switch, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller højere
 • iOS 4- og iOS 5-enheder, herunder første generations iPad, iPhone 3G samt anden og tredje generations iPod touch understøtter ikke længere Sonos-systemet.
 • Strømforbrug i stand-by: 5,6 watt (bruges til at holde det trådløse netværk aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m fladt netværkskabel
 • Vægbeslag fås som ekstraudstyr
 • Mål: 13,5 x 7,4 x 14,0 cm (BxHxD)
 • Vægt: 0,7 kg
 • Farve: Hvid

* Understøttede streamingtjenester, musikafspillere, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af WiMP, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.
** Max. opløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple "FairPlay" (iTunes DRM-kopibeskyttelse) understøttes ikke p.t.
*** Én af Sonos-musikafspillerne (eller en BRIDGE/BOOST) skal kabelforbindes til din eksisterende netværksrouter for at udnytte SonosNet.
OBS: Hvis du kobler CONNECT til din receiver eller forstærker via et digitalt kabel (coaxial eller optisk), anbefaler vi klart at bruge den optiske tilslutning, hvis du har valgmuligheden.

Sonos

Sonos er markedets mest komplette og brugervenlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame alverdens musik, du kan få supernem surroundlyd til dit TV, du kan fylde hvert rum i dit hjem med ægte hi-fi-lyd, og du kan styre det hele fra din smartphone eller tablet.

 • Særdeles nem opsætning 
 • Trådløs betjening fra smartphone eller tablet
 • Stream din egen musik eller fra nettet
 • Høj lydkvalitet
 • Suveræne multirums-muligheder

Læs mere om Sonos

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her