Gå til indhold

Fri fragt på Sonos

Sonos CONNECT Musikstreamer

{{product.ribbonText}}

CONNECT er Sonos-systemets trådløse musikstreamer, som er lige til at koble på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg eller et sæt aktive højttalere. Her kan du nyde hele det trådløse musikunivers i vaskeægte hi-fi-kvalitet. 

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Sonos CONNECT – trådløs musikstreamer til dit eksisterende anlæg eller aktive højttalere

 • Giver musikstreaming og alle de trådløse Sonos-muligheder på ethvert eksisterende anlæg
 • Fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • Tilslutning for ekstern analog lydkilde
 • Høj brugervenlighed med app-kontrol fra smartphone/tablet (Apple iOS/Android) samt fra PC/Mac
 • Fuld integration af et stort antal streamingtjenester inkl. Spotify, WiMP, Deezer, TDC Play m.fl.

CONNECT er Sonos-systemets trådløse musikstreamer, som er lige til at koble på dit eksisterende stereo- eller surroundanlæg. CONNECT er samtidig en meget alsidig trådløs forforstærker, som tager dit hi-fi-system med ind i fremtidens trådløse musikunivers med alt, hvad det indebærer af ubegrænset musikadgang og lækker trådløs betjening.

Med CONNECT koblet på dit anlæg får du fuldvoksen hi-fi, og hvis du fodrer systemet fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. WiMP HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

I stedet for at koble CONNECT til et anlæg kan du f.eks. også bruge den sammen med et sæt aktive højttalere og få nem trådløs musik i flot kvalitet, hvor du måtte ønske det. Da betjeningen foregår via trådløst netværk (wi-fi), kan du uden problemer placere CONNECT helt ude af syne, f.eks. i et skab.

OBS: Hvis du kobler CONNECT til din receiver eller forstærker via et digitalt kabel (coaxial eller optisk), anbefaler vi klart at bruge den optiske tilslutning, hvis du har valgmuligheden.

CONNECT fås i hvid finish. Vægbeslag fås som ekstraudstyr.

Ekspertvurdering

Fordele

 • smart streaming-løsning til eksisterende anlæg eller aktive højttalere
 • kan placeres ude af syne, f.eks. i et skab
 • streaming af både din egen pc-musiksamling, streamingtjenester og internetradio
 • fuld integration med streamingtjenesten Spotify*
 • fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • suveræne multirums-muligheder
 • trådløs kontrol via iPhone, iPad, iPod touch, Android, Sonos CONTROL eller pc/Mac
 • kan integreres med Apple AirPlay ved tilkøb af AirPort Express
 • tilslutning for ekstern lydkilde
 • kompakte mål
 • lynhurtig opsætning
 • bas og diskant kan reguleres via controller
 • kan fungere som udvidelse af dit trådløse netværk

Begrænsninger

 • Ikke Bluetooth-afspilning
 • Kun tilslutning for én ekstern lydkilde (analog)
 • Ikke afspilning fra USB-medier
 • Understøtter ikke 24-bit HD-lyd
 • Nogle alternativer præsterer endnu højere lydkvalitet

Produktbeskrivelse

CONNECT – nem betjening og perfekt multirums-integration
Med CONNECT kan du styre de basale afspilningsfunktioner (f.eks. play/pause/skip) via trykknapper på forpladen. Så behøver du ikke altid at skulle have fat i din smartphone. Du får også hele paletten af lækre Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld app-fjernkontrol (iOS/Android) og fuld integration af streamingtjenester som Spotify, WiMP, TDC Play m.fl. CONNECT integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så den kan indgå i et multirums hi-fi-system.

Sonos – det originale trådløse multirums hi-fi-system
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystem til hele familien og hele dit hjem. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og næsten alle tænkelige streamingtjenester er fuldt integreret. Sonos har markedets største udvalg i afspillere, inkl. TV-soundbar og trådløs subwoofer, og Sonos er også markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede streamingsystem.

Sonos er fuldt integreret med streamingtjenesterne WiMP (inkl. WiMP HiFi), Spotify, Deezer, TDC Play m.fl. Dermed kan du få direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre efter eget valg og uden at eje en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller fra din PC/Mac.*

Sonos bliver konstant opdateret med nye funktioner hen ad vejen – helt gratis. Opdateringerne bliver via nettet indlæst i dit Sonos-system i takt med, at de bliver klar, og på denne måde bliver din Sonos-oplevelse konstant bedre og bedre – helt automatisk!

Sonos app – alverdens musik under dine fingerspidser
Via den gratis Sonos-app til Apple iOS/Android får du alverdens musik i din hule hånd. Det gælder både din egen musiksamling på PC/Mac eller netværksharddisk samt internetradio og streamingtjenester som f.eks. WiMP, Spotify og Deezer. Specielt tablet-app'en er i en klasse for sig, fordi du her får en stor og krystalklar farveskærm, hvor du virkelig kan nyde at navigere rundt i de mange muligheder og studere de flotte albumcovers. Alternativt kan du vælge at styre det hele fra din computer.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, får du en lækker og overskuelig brugerflade, som gør det til en leg at spille musik i hele huset. Enhederne kommunikerer nemlig under alle omstændigheder frit indbyrdes, så hele familien kan uden problemer bruge forskellige app-kontroller i forskellige rum – samtidig!

Stream musik direkte fra din smartphone eller tablet (Apple iOS/Android)
Foretrækker du at have din musik liggende på din smartphone/tablet i stedet for computer eller netværksharddisk, har du også smarte muligheder med Sonos. Når du er på dit trådløse netværk, skal du bare åbne Sonos-app'en, vælge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og vælge musik fra dit bærbare musikbibliotek.

Din smartphone eller tablet er også et smart sted at opbevare den musik, som du ikke kan få adgang til via streamingtjenesterne, f.eks. Beatles og andre navne, som af den ene eller anden grund ikke er blevet tilgængelige endnu. Det samme gælder klassisk musik, som kan være ret uoverskueligt at navigere i derude.

Masser af muligheder til kræsne ører
Med Sonos kan du streame lyd i fuld CD-kvalitet, og det kan du udnytte til at opbygge en rigtig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforstærker CONNECT:AMP kan selvstændigt drive et sæt gode hi-fi-højttalere, og allerede her er du oppe i næste kvalitetsklasse i forhold til alt-i-ét løsningerne.

Den ultimative Sonos-opsætning er dog den trådløse CONNECT-musikafspiller koblet på et separat anlæg. Så får du fuldvoksen hi-fi, og du har stadig alle de trådløse muligheder og den supernemme app-betjening. Hvis du fodrer et sådant system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. WiMP HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

Hvis du er ekstra kræsen, kan du tilslutte CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial udgang og derved løfte lydkvaliteten endnu en tand. På nogle nyere stereoforstærkere – f.eks. fra NAD – har du alternativt mulighed for at tilslutte CONNECT digitalt og udnytte forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

Start med én – udvid overalt med nem trådløs opsætning
Sonos er også et genialt multirums hi-fi-system, som kan sende en hel verden af musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse – der findes en Sonos-musikafspiller til ethvert behov.

Fra din app-kontrol styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, og lyden fra Sonos er altid perfekt synkroniseret. Dermed kan du også på et øjeblik fylde hele dit hjem med den samme baggrundsmusik i høj kvalitet. En utrolig lækker og brugbar funktion.

Opsætningen af Sonos kan klares af alle på et øjeblik, og da du ikke skal bygge noget ind i væggen, kan du tage hele molevitten med, hvis du engang flytter.

Sådan kommer du i gang
For at komme i gang skal du bare bruge en "controller" (smartphone/tablet/PC) og en enkelt Sonos-musikafspiller (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Vil du have trådløs musik i endnu et rum, behøver du bare at opstille en ekstra Sonos-musikafspiller, trykke på to knapper og vente et øjeblik, hvorefter det hele er klar til brug.

Hvis du i stedet for dit almindelige wi-fi-netværk ønsker at udnytte Sonos' eget ekstra stabile trådløse netværk – SonosNet – skal én musikafspiller herudover have kabelforbindelse til din netværksrouter. Hvis din router ikke lige står placeret et sted, hvor du ønsker musik, kan du i stedet bruge en BRIDGE eller BOOST netværksadapter til formålet. Så har du et optimalt Sonos-netværk én gang for alle.

Ideelt til indbygningsløsninger
Hvis du planlægger lyd i hele huset i forbindelse med nybyggeri eller ombygning, har du også utallige muligheder med Sonos. I så fald kan du f.eks. installere indbygningshøjttalere i alle ønskede rum og via væggen trække højttalerkablerne til et centralt teknikskab eller et kontor, hvor din netværksrouter står. Her placerer du én gang for alle de nødvendige Sonos-afspillere og evt. effektforstærkere, hvorefter du har usynlig lyd i hele huset, med fuld fjernbetjening og i den kvalitet, du ønsker i de enkelte rum.

* Understøttede streamingtjenester, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af WiMP, Spotify, Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

Tekniske specifikationer

 • Trådløs musikstreamer
 • Understøttede streamingtjenester i Danmark: Spotify, WiMP, WiMP HiFi, TDC Play, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internetradio-formater: MP3, WMA.
 • Tilslutninger: 2 x digital audio-ud (optisk/coaxial), analog line-in/ud (RCA)
 • Ethernet-tilslutning: 2-port switch, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller højere
 • iOS 4- og iOS 5-enheder, herunder første generations iPad, iPhone 3G samt anden og tredje generations iPod touch understøtter ikke længere Sonos-systemet.
 • Strømforbrug i stand-by: 5,6 watt (bruges til at holde det trådløse netværk aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m fladt netværkskabel
 • Vægbeslag fås som ekstraudstyr
 • Mål: 13,5 x 7,4 x 14,0 cm (BxHxD)
 • Vægt: 0,7 kg
 • Farve: Hvid

* Understøttede streamingtjenester, musikafspillere, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af WiMP, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.
** Max. opløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple "FairPlay" (iTunes DRM-kopibeskyttelse) understøttes ikke p.t.
*** Én af Sonos-musikafspillerne (eller en BRIDGE/BOOST) skal kabelforbindes til din eksisterende netværksrouter for at udnytte SonosNet.
OBS: Hvis du kobler CONNECT til din receiver eller forstærker via et digitalt kabel (coaxial eller optisk), anbefaler vi klart at bruge den optiske tilslutning, hvis du har valgmuligheden.

Anmeldelser

4,4

Baseret på 27 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Michael Guldbjerg

Jeg er meget imponeret over min SONOS CONNECT, som jeg lige har investeret i - hvorfor har jeg ikke gjort det noget før? SONOS CONNECT har jeg tilsluttet mit ”gamle” Holfi anlæg via min CD-afspiller (har 2 DAC´s) med et digitalkabel, og det giver en fantastisk lyd. Forbindelsen til netværket har jeg boosted med en SONOS BOOST netværksadapter, og det har givet mig en stabil forbindelse. Jeg vil benytte lejligheden til at rose HI-FI-klubben og SONOS support teams med en yderst professionel support når en ”lille fejl 40” havde sneget sig ind:-) SONOS SYSTEM kan jeg kraftigt anbefale til andre der, som går og overvejer at gå på musik streaming:-)

14 måneder siden

Jesper Westendahl

Er ikke helt så imponeret af Sonos Connect samt deres højttalere .. indtil videre har de jo nok vundet på at være nogle af det første med et godt økosystem. Har dog lige læst at Google her den 10-dec-2015 har frigivet nye opdateringer til deres ChromeCast Audio, således at de supportere højere opløsning (96KHz/24bit lossless) end Sonos og ikke mindst Multi-room, til en 1/10 af prisen .. så det skal da prøves på mit anlæg imorgen :-)

16 måneder siden

Simon

Sonos, det er nok noget af det bedste jeg har gjort, mht at lytte til musik.<br>Har aldrig lytte til så meget, og så forskelligt, som efter jeg har fået Sonos.<br><br>Og konen elsker også Sonos...den kæmpe mængde CDer der kunne gemmes væk, var guld værd for hende.<br><br>Men husk at rippe i et lossless format som f.eks. flac, og ikke MP3 som jeg gjorde i første omgang. Det er ikke sjovt at rippe CDer første gang, men anden gang er endnu mere ærgerligt. :-

33 måneder siden

Ken

Har haft den nu i 1 år og er bare glad nemheden ifht de gamle cdere. Lydmæssigt er det en fornøjelse og lyden kommer rigtig rigtig tæt på min Cambridge spille der lige er nøkket bedre, men slet ikke noget der er den store forskel på min Nad M3.

33 måneder siden

Munthe

Har haft denne i snart 4 år og den har aldrig svigtet. Den bringer glæde i hjemmet dagligt. Kan varmt anbefales!

36 måneder siden

JohnD

Super produkt

37 måneder siden

PoulMusik

En herlig nem løsning, opfylder alle mine forventninger til at tilgå musik nemt og enkelt.

39 måneder siden

Martin

Fed oplevelse

42 måneder siden

keld

1 stjerne for nem opsætning, og 1 stjerne for design/udseende.<br><br>Kæmpe minus for brugerfladen samt app´en. Fuldstændigt umuligt, at danne sig et overblik over ens iTunes bibliotek.<br><br>Har haft den siden fredag og ryger i den blå avis idag.<br><br>KÆMPE skuffelse

46 måneder siden

Asger

Super produkt. Enkel og nem opsætning. Stor brugsværdi.

49 måneder siden

Gert

suverænt produkt: Det virker bare, nemt at bruge og designet er i top.

51 måneder siden

fhebo

Meget tilfreds med Sonos Bridge + Connect. Meget nem opsætning som bare fungerer. Bruger Connect som forforstærker sammen med mine aktive Beolab 4000 og det virker helt uden problemer :-<br>Leverer en god lyd ift. prisen.<br>Var SÅ enkelt at sætte op at jeg ikke forstod det i første omgang o<br>Software: Appen / brugerfladen kan godt blive bedre så det bliver nemmere at tilgå favoritter som fx iTunes spillelister.<br>Hardware: Med en digital optisk indgang eller HDMI ville det være perfekt, da det tvinger mig til at køre lyd ud fra hovedtelefonudgang på tvet.

52 måneder siden

Michael KH

Smart og god lille enhed som er fantastisk nemt at sætte op og fyldt med muligheder.<br>Jeg vil med garanti bruge HiFi langt mere i fremtiden end jeg har gjort end til nu.

52 måneder siden

TRS

Super genialt. Nem opsætning og fuldt udbytte af Spofity. Har indtil videre kun en connect, men planer om at købe et par enheder mere til køkken + et rum.

52 måneder siden

Mindless

Genialt med appen til mobilen.

52 måneder siden

Michael Torp

Har lige købt Sonos og sat den til, det virker bare føste gang og let at installer, man kan have mange styre enheder tilslutte på en gang, super når familien har hver deres pc.<br>Det er også fedt at alle udgange kan spille på samme tid ikke mindst når man har to stereo anlæg så behøver man kun en Sonos. Dog skal det lige sige at det er kun det samme man kan høre.<br>Alt er bare super ved Sonos<br>MT<br>

54 måneder siden

Søren

Utroligt nemt at installere og fungerer upåklageligt med Sonos app

54 måneder siden

Rune

Nem, brugervenlig og stabil streamer.<br><br>Sammen med en digital forforstærker leverer den både en rigtig god lydoplevelse og brugeroplevelse.

54 måneder siden

pjapsi

Sonos er bare super, dog kan det drille lidt med trådløs netværk

54 måneder siden

André

Nemt, simpelt og overskueligt.<br>super system til online streaming tjenester.<br>jeg bruger den næsten dagligt, eneste problem jeg har med den er at min Ipad / smartphone mister forbindelsen til min sonos en gang i mellem

54 måneder siden

H!

Fantastisk stykke hardware. Opsætning er aldeles problemfri og muligheden for individuel styring af flere Sonos enheder med forskellige devises er genial. Det kører bare!<br><br>MEN:<br><br>Playeren lader så meget tilbage at ønske, at det i høj grad reducerer glæden ved brugen af Sonos systemet.<br>Man savner et ordenligt overblik over musiksamlingen i en samlet liste sorteret Kunstner/Album/Spor/Titel som i f.eks ITunes osv, hvorfra man kan afspille sin musik direkte. Man er med Sonos playeren bundet til kø-sætning og playlister, hvilket giver en masse unødig navigation og reducere overblikket. Ærgeligt når hardwaren er så forrygende god!

54 måneder siden

Per Albert

Helt kanon system..

55 måneder siden

Noa

Kan ikke afspille FLAC 96/24 osv, men det er kun de færreste der nogensinde vil opdage denne begræsning. Ellers super produkt.

55 måneder siden

SSA

Eneste mangel er digital indgang. Ellers er det et fantastisk produkt

55 måneder siden

Claus Daldorph Nielsen

Meget let at sætte op og få til at spille sammen med min netværksdisk. Meget let at styre og vælge musik både fra telefon og computer.

56 måneder siden

Peter Christiansen

Nok den bedste investering til mit anlæg de seneste 5 år.<br><br>Kombineret med Iphone 4s så kører det som en drøm at høre streaming ydelser eller musik lokalt lagret på en NAS.<br><br>Det ENESTE minus jeg kan sætte på softwaren er at man skal igennem for meget menu for at nå til sin musik. 1 klik, så scrool 1cm så man får mapper frem i vinduet, her kunne Sonos godt lade os vælge selv at sammensætte hvordan vi vil søge på ting, så et klik til og endnu et klik før man er inde ved sin musik. det lyder ikke af meget men når det skal gøres 10-50 gange dagligt så bliver det utrolig irriterende..den sidste stjerne skyldes ovenstående unødige besværgelighed

58 måneder siden

Robert Schøn

SONOS CONNECT Trådløs musikafspiller lever et rigtig godt og stabilt signal til forstærkeren, rigtig god lyd bliver det til på mit setop, den er nem at betjene, med måske lidt mange valg på smart-phone før man kommer til sine favoritter mm.

63 måneder siden

SONOS - DET TRÅDLØSE HI-FI-SYSTEM

Sonos er markedets mest komplette og brugervenlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame alverdens musik, du kan få supernem surroundlyd til dit TV, du kan fylde hvert rum i dit hjem med ægte hi-fi-lyd, og du kan styre det hele fra din smartphone eller tablet.

 • Særdeles nem opsætning 
 • Trådløs betjening fra smartphone eller tablet
 • Stream din egen musik eller fra nettet
 • Høj lydkvalitet
 • Suveræne multirums-muligheder

Læs mere om Sonos

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her