HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

NAD M10 + B&W 707 S2 Musikanlæg med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M10 + B&W 707 S2 Musikanlæg med streaming

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

M10 med 707 S2 er et eksklusivt streaming musikanlæg til dig, der prioriterer både din musik og din boligindretning højt. Unikt kompakt design, fantastisk finish, indbygget Bluesound multirum og helt suveræn lydkvalitet. Bredde kun 21 cm!

NAD M10 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watt musikanlæg med Bluesound multirums-streaming, krystalklar lyd, høj brugervenlighed og fabelagtig finish i glas og aluminium

  • Eksklusivt, kompakt og solidt design i aluminium og glas (bredde 21 cm)
  • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming  
  • Ekstremt ren og detaljeret lyd med høj råstyrke
  • Stort farvepanel med albumvisning til betjening på front
  • TV-lyd med lydstyrkekontrol via HDMI/CEC

M10 er et kompakt og eksklusivt streaming musikanlæg til dig, der forlanger det bedste,  både når det gælder din boligindretning og din musik. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet, som kan matche rendyrkede high-end anlæg i fuld størrelse, og designet er udført i glas og massivt aluminium med en finish, som bare skal opleves.

Det lækre touch-farvepanel på fronten er også en oplevelse i sig selv, både når du betjener M10 direkte på apparatet, og når du via Bluesound-appen og din smartphone lytter til musik fra f.eks. en streamingtjeneste eller internetradio. I så fald får du nemlig oplysninger om musiknummer, kunstner, albumvisning m.m. direkte på panelet.

Med beskedne 21 cm i bredden kan du finde plads til M10 i ethvert rum, og uanset om den er tændt eller slukket, vil den kun påkalde sig positiv opmærksomhed.

B&W 707 S2 – superkompakt hi-fi-højtaler i luksusklassen
707 S2 er 700-seriens mindste model. Den er skabt til dig, der vil have overbevisende hi-fi-lyd og lækker finish, men samtidig ikke større højtalere end højst nødvendigt. 707 S2 kan uden problemer placeres i en reol eller på en hylde, men den kommer virkelig til sin ret på et par gode stativer. B&W har i mange år høstet global anerkendelse og priser for netop denne type højtaler, og når du hører 707 S2, vil du forstå hvorfor. Her får du både avanceret teknik og lækkert design – ren fryd både for øjne og ører!

707 S2 fås i ægte rosentræ-finer, mat hvid eller sort højglansfinish. Matchende stander fås som ekstratilbehør (FS-700 S2).

Læs mere om NAD M10
Læs mere om B&W 707 S2

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.