Gå til indhold

Minianlæg

Et færdigt stereosystem er den hurtigste vej til et velfungerende musikanlæg. Du kan f.eks. vælge et alt-i-ét stereosystem, hvor alt det nødvendige er bygget sammen i ét apparat, og du bare skal vælge højttalere. Vi har også sammensat en række forslag til et komplet stereosystem inkl. højttalere.

Afhængigt af den valgte model kan du tilslutte eller modtage FM, DAB+ og/eller internetradio. Med en DAB+ radio får du adgang til alle de landsdækkende DAB-kanaler fra DR, både P1-P4 og en håndfuld populære specialkanaler.

Vælger du en model med internetradio og streaming, kan du via dit trådløse hjemmenetværk (wi-fi) modtage titusindvis af kanaler fra hele verden - inklusive de danske DAB-kanaler og de fleste danske lokalradioer.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her