HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Sonos

Fyld dit hjem med trådløs musik

Sonos er det originale multirums-musiksystem og markedets mest populære og brugervenlige løsning til trådløs musik i hele dit hjem. Alle i familien kan styre musikken fra hver jeres smartphone, og de fleste streaming musiktjenester på nettet kan spille direkte fra Sonos-appen. Du kan få trådløse Sonos-højtalere til alle slags rum, du kan nemt og elegant få god lyd på dit TV, og i stuen kan Sonos give dig de helt store musikoplevelser med ægte hi-fi-lyd.

  • Suverænt nemt i opsætning og daglig brug – alle kan finde ud af det
  • Kæmpe udvalg af streamingtjenester indbygget i Sonos-appen, inkl. YouSee Musik
  • Ekstra stabilt wi-fi
  • Mange elegante løsninger til god TV-lyd
  • Både små og store trådløse højtalere samt ægte hi-fi-løsninger til stuen

 

 

Vi gør Sonos bedre

I HiFi Klubben har vi solgt Sonos i flere år end nogen andre på markedet, og vi kender systemet til mindste detalje. Vi giver dig de fleste valgmuligheder og den bedste vejledning inden køb, og vi skræddersyr den Sonos-løsning, der passer præcist til din indretning og din pengepung. Du får tilmed 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra. Vi gør Sonos bedre – kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!

 

Mest populære Sonos produkter

 

Sonos til mindre rum

En trådløs højtaler giver dig nem musik uden separat anlæg. Små højtalere til små rum, større højtalere til større rum. Du styrer det hele direkte fra din smartphone!

 

Sonos til dit TV

Sonos gør det nemt at få bedre lyd til både film og daglige TV-udsendelser. Tilsæt trådløse surroundhøjtalere, og få biograf-fornemmelse i din egen stue.

 

Sonos til hi-fi stereo

Ægte stereo med to højtalere er stadig den bedste vej til de helt store musikoplevelser. En trådløs Sonos-forstærker eller en streamer til dit nuværende anlæg – valget er dit!