HiFi Klubben

Gå til indhold

AudioQuest Fire Signalkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Fire Signalkabel

Fire er et kompromisløst signalkabel til dig, som har investeret i et high-end-anlæg og ønsker at vride den maksimale kvalitet ud af det. Ledere i massivt PSS-sølv, Air-Tube isolering og 72V DBS-system er blandt lækkerierne.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /Par

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Fire – kompromisløst signalkabel til anlæg i den tunge high-end-klasse

 • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Flour-Polymer Air-Tube isolering med ekstra højt luftindhold
 • Eksklusive WEL-type stik i ultrarent forsølvet kobber (både RCA og XLR)
 • 8-lags NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System)

AudioQuest Fire – kompromisløst signalkabel til anlæg i den tunge high-end-klasse
Fire er et kompromisløst signalkabel, som kan matche high-end-systemer i den helt tunge kvalitetsklasse, for eksempel som forbindelse mellem et separat for- og effekttrin. Det vil også være et definitivt valg til at overføre signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

Lederne i det triple-balancerede design er udført i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et ultimativt og kostbart materialevalg. Air-Tube isoleringen i FEP (Flour-Polymer) har forøget diameter i forhold til Wind-modellen, så endnu mindre af lederen rører ved isoleringen ved ethvert givet tidspunkt. Dermed sker der også mindre påvirkning af lederen fra isoleringen.

8-lags NDS-afskærmning mod RF-støj, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og ekstra fine stik i ultrarent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

AudioQuest Fire signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Produktbeskrivelse

AudioQuest Elements analoge signalkabler – fem kabelserier til fem behov
Signalkablet har afgørende betydning for anlæg i high-end klassen. Det er her, du kan miste de sidste mikrodetaljer, som gør hele forskellen i jagten på det eftertragtede tredimensionelle lydbillede. Og det er her, at et forkert kabelvalg kan påvirke klangbalancen og ødelægge den perfekt neutrale lyd, du har betalt dyrt for at opnå.

De fem modeller i Elements-serien er alle spækket med kabelteknologi i verdensklasse. Niveauet starter ved fremragende og fortsætter opad til det helt kompromisløse, som kan få selv det dyreste anlæg til at yde sit maksimale. Alle Elements-modeller fås valgfrit med RCA- eller XLR-stik.

WATER: Indgangsmodellen til den eksklusive Elements-serie. Et meget avanceret triple-balanceret kabel, der ligesom de dyrere modeller inkluderer brugen af AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mætter" isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Lederne er af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), hvor overfladen er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning.

Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isoleringen, hvor de enkelte ledere er omgivet af et polyetylen-rør for at udnytte lufts suveræne egenskaber som elektrisk isoleringsmateriale. NDS-afskærmningen (Noise-Dissipation System) er i hele 6 lag og beskytter signalet yderst effektivt mod indstråling af RF-støj.

EARTH: Samme grundprincip som Water, men Air-Tube isoleringen er udført i FEP (Flour-Polymer), som absorberer et absolut minimum af elektrisk energi. Samtidig er FEP utrolig stabilt i udtrukket form, så lederne inden i røret er praktisk talt kun i berøring med den ultimative isolering, nemlig luft. NDS og stik er på samme høje niveau som på Water.

WIND: Et virkelig eksklusivt kabel med ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) i stedet for PSC+ kobber som i Earth – et ultimativt og kostbart materialevalg. Her er absolut intet overladt til tilfældighederne, og du kan være sikker på fremragende præstationer selv i kombination med meget ambitiøse anlæg.

FIRE: Her er du definitivt trådt ind i den kompromisløse klasse. Du får de samme massive PSS-sølvledere som i Wind, blot i endnu finere omgivelser. NDS-afskærmningen er i hele 8 lag, og diameteren på Air-Tube isoleringen er forøget, så du får endnu mere luft omkring lederne. Stikkene er af den fornemme WEL-type og er udført i ultrarent forsølvet kobber.

WILD BLUE YONDER: Samme grundprincip som Fire, men FEP Air-Tube isoleringen har fået forøget diameteren yderligere med 32%, hvilket skaber ultimative forhold for PSS-sølvlederne. Kompromisløs high-end-teknologi til dig, som nægter at lade et kabel begrænse din lytteoplevelse! RCA- eller XLR-stik.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : RCA eller XLR
 • Ledermateriale : Massivt PPS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Afskærmning : 8-lags kulstof-baseret NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kabel længde : 0,75 / 1 / 1,5 / 2 / 3 meter
 • Type : Analogt signalkabel
 • Farve : Sort/rød
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Triple-balanceret ledergeometri
 • FEP (Flour-Polymer) Air-Tube isolering (23% mere luft end Wind)
 • Koldsvejsede WEL-Type stik i ekstremt rent kobber (Pure Red Copper) med forsølvede kontaktflader (Hanging-Silver)
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her