Gå til indhold

Sonos
Så nemt kommer du i gang

Sonos er det originale multirums-system, som revolutionerede måden at lytte til musik på i hele dit hjem. Her kommer hele familien hurtigt i gang med at spille trådløs musik, og der er løsninger til alle slags rum, inklusive god lyd til dit TV.

Sonos er markedets suverænt mest populære og udbredte system til trådløs musik i hele dit hjem, i daglig tale kaldet multirum. Hvis det stadig er noget helt nyt for dig, synes du måske, at det lyder kompliceret. Men det er både sjovt og rørende nemt, når først du kommer i gang – og det gør du lynhurtigt!

Så lidt skal du bruge

Du har sandsynligvis allerede tre af de ting, du skal bruge til Sonos, nemlig en smartphone, et trådløst hjemmenetværk (wi-fi) og en streaming musiktjeneste (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Napster m.fl.). Så mangler du bare en trådløs Sonos-højtaler og at hente Sonos-appen ned på din smartphone. I løbet af nogle få minutter har du sat systemet op, og så er du klar. Musikken vælger du direkte i Sonos-appen, uanset om du vil høre radio over nettet eller spille fra en streamingtjeneste.

Alt
Sonos

Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.349,- / stk
Sonos Move Trådløs højtaler med batteri
Sonos Move
Trådløs højtaler med batteri
2.999,- / stk

Sonos højtalere og løsninger til alle rum

Sonos har trådløse højtalere til både små og store rum, og med sådan en højtaler kommer du hurtigt godt i gang. Skal det være så kompakt og prisvenligt som muligt, står valget mellem PLAY:1 og den lidt mere avancerede One. Den større Five er løsningen, hvis du gerne vil have mere power på lyden eller skal spille i et større rum.

Elsker du ligesom os at sidde i stuen og nyde din yndlingsmusik på et godt anlæg? Så skal du prøve minianlægget Sonos AMP sammen med et par rigtige hi-fi-højtalere. Så har du både den helt fede lyd i stuen og alle de lækre trådløse Sonos-muligheder. Det samme gælder, hvis du allerede har et anlæg, du er glad for. I så fald sætter du bare en Sonos Port musikstreamer til anlægget, og så er du flot kørende med trådløs musik i ægte hi-fi-kvalitet.

Vil du have den store lyd uden samtidig at have et anlæg stående? Det klarer du med to trådløse Sonos-højtalere, som er sat op til at spille højre og venstre kanal i stereo. På den måde får du en meget mere realistisk lydoplevelse end med én højtaler, og det er et godt alternativ i mange rum. Der er dog ikke noget, der overgår et rigtigt anlæg med rigtige hi-fi-højtalere, når du vil have så god lyd som muligt. Så det er stadig nummer ét til stuen.

Sonos kan også give dig meget bedre TV-lyd. Se her hvor nemt det er her

Mest populære Sonos produkter

Sonos Amp Kompaktanlæg med Streaming
Kompaktanlæg med Streaming
5.199,- / stk

Sonos til hi-fi stereo

Ægte stereo med to højtalere er stadig den bedste vej til de helt store musikoplevelser. En trådløs Sonos-forstærker eller en streamer til dit nuværende anlæg – valget er dit!

Sonos Amp Kompaktanlæg med Streaming
Kompaktanlæg med Streaming
5.199,- / stk

Sonos til mindre rum

En trådløs højtaler giver dig nem musik uden separat anlæg. Små højtalere til små rum, større højtalere til større rum. Du styrer det hele direkte fra din smartphone!

Sonos Move Trådløs højtaler med batteri
Sonos Move
Trådløs højtaler med batteri
2.999,- / stk

Sonos til dit TV

Sonos gør det nemt at få bedre lyd til både film og daglige TV-udsendelser. Tilsæt trådløse surroundhøjtalere, og få biograf-fornemmelse i din egen stue.