Gå til indhold

Ægte hi-fi med nemme trådløse muligheder

Fremtidens anlæg fra
NAD

NAD’s nye forstærkerserie er en gave til dig, der både elsker lækre trådløse muligheder, app-kontrol, ægte hi-fi-lyd og en række nyskabende funktioner, som du aldrig før har set i en seriøs stereoforstærker.

Nu kan du endelig få et seriøst, kraftfuldt og velspillende full-size-anlæg, som er lavet til fremtidens krav med  alverdens trådløse musik indbygget i forstærkeren. Slut med tynd lyd, separate streamingbokse, ekstra kabler og besværlig betjening – NAD giver dig fremtidens stereoanlæg!

Den kompakte C338 har indbygget Chromecast built-in og Bluetooth, så du kan streame næsten alt direkte via din smartphone, inkl. internetradio, YouTube-lyd og musiktjenester (Spotify, TIDAL, TDC/YouSee Musik, Deezer m.fl). De større C368 og C388 kan fås med indbygget Bluesound-modul, som giver dig markedets fedeste trådløse multirums-system i din forstærker. Inklusive mulighed for at udnytte de nye højopløste lydformater, som er undervejs på streamingtjenesterne med en lydkvalitet endnu bedre end CD.

Uanset om du vælger Bluesound i en af de to store modeller, eller du foretrækker den mindre model med Chromecast built-in, så kan forstærkeren på perfekt vis indgå i en fuldt udbygget trådløs musikløsning med matchende trådløse højttalere og musikstreamere i hele dit hjem. Og du styrer hele herligheden fra din smartphone eller tablet.

HVAD ER Chromecast built-in for audio?

Chromecast built-in er en genial ny måde til at streame lyd og musik trådløst direkte på anlægget via din smartphone. De fleste musikapps (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, TuneIn Radio m.fl.) understøtter allerede Chromecast-funktionen, og du skal bare trykke på et enkelt ikon – så spiller musikken i stuen. Chromecast built-in er lige så nemt som Bluetooth, du skal ikke bruge ekstra adaptere, du får altid den optimale lydkvalitet, og fordi det er selve anlægget, som spiller musikken, dræner du ikke batteriet i din smartphone unødigt.

OBS: Alle tre modeller kan opleves i Hi-Fi Klubbens butikker nu. C338 afventer dog endelig Chromecast-certificering fra Google og vil kunne købes umiddelbart herefter. Chromecast-platformen er tidligere blevet markedsført under navnet ”Google Cast”.

Bluetooth med overraskelser

Alle de tre nye forstærkere har indbygget Bluetooth som et handy alternativ til de trådløse wi-fi-musiksystemer. Men NAD giver dig et par ekstra smarte lækkerier oveni. Selve forstærkeren kan du styre med NAD’s dedikerede smartphone-app, som fungerer via Bluetooth (kommer senere). Så har du et lækkert og fleksibelt alternativ til den medfølgende traditionelle fjernbetjening.

De store modeller C368 og C388 gemmer på en finesse, som giver Bluetooth en helt ny dimension. Hvis du vil lytte helt uforstyrret, kan du nemlig gøre det på et sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner via forstærkerens geniale tovejs Bluetooth-funktion. På den måde kan du nyde alle de tilsluttede musikkilder fra forstærkeren på dine trådløse favorit-hovedtelefoner, mens du bevæger dig frit rundt i dit hjem. Du skal bare holde dig inden for rækkevidden af Bluetooth.

Trådløse hovedtelefoner er en produktkategori i eksplosiv vækst, og der er i dag masser af modeller at vælge imellem, helt op i den seriøse audiofile klasse som f.eks. den lækre og prisvindende P7 Wireless fra Bowers & Wilkins.

Fed stereokvalitet til al musik og TV-lyd

NAD har døbt deres nye forstærkere ”New Classic Series”. Det klassiske ligger i det traditionelle enkle design og videreførelsen af den suveræne lydkvalitet, som NAD-logoet har været garant for i årtier. Men inde bag frontpladen peger disse nye vidundere direkte ind i fremtiden og giver dig alle mulighederne fra dine hedeste hi-fi-drømme. Du skal bare beslutte dig for, hvor meget af det gode, du har brug for.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, er du klar til at nyde alverdens musik i superkvalitet i stuen på et par rigtige hi-fi-højttalere. Men det stopper langtfra her. Alle modeller giver dig nemlig også en perfekt brugeroplevelse med dit TV. Forstærkeren kan lære de grundlæggende signaler fra din TV-fjernbetjening, så du ikke skal slås med to separate fjernbetjeninger, bare fordi du gerne vil se en film med ordentlig lyd. Forstærkeren tænder og slukker endda selv sammen med dit TV. Så bare glem alt om anlægget, læn dig tilbage i sofaen, og nyd dine film og yndlingsudsendelser i strålende stereo – hver gang!

Oven i den geniale TV-funktion får du en velvalgt håndfuld digitale og analoge lydindgange, så du kan tilslutte alle dine musikkilder inklusive pladespiller i optimal kvalitet. Det er med til at løfte din totaloplevelse op på et niveau, som er lukket land for kompakte trådløse højttalere og trådløse minianlæg. Og hvis du er fan af stor lyd uden at være fan af det klassiske NAD-design, kan du bare gemme forstærkeren væk bag lågen i et hi-fi-møbel. Al den daglige betjening kan jo klares trådløst via Bluetooth og wi-fi.

Ekstra lækre og avancerede muligheder med MDC

De store modeller C368 og C388 kan opgraderes med NAD’s geniale MDC-moduler, så du f.eks. kan indbygge markedets lækreste multirums streamingsystem, Bluesound. Andre muligheder er HDMI-modul til f.eks. HD-filmlyd i stereo eller analogmodul inkl. pickup-forforstærker til MC-pickupper.

MDC-konceptet har forlængst bevist sin bæredygtighed i både NAD’s stereoforstærkere og AV-receivere. Disse unikke opgraderingsmoduler er en genial mulighed for at udbygge med nye muligheder og nye teknologier, både i dag og i morgen. Og selvom de ikke lover dig opgradering i uendelig tid fremover, kan du i det mindste komme et godt stykke ind i fremtiden uden at udskifte hele din forstærker. Konkurrenterne bliver med garanti stående, hvor de er!

Læs mere om NAD BluOS modul her