HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

SONOS AMP

Stærkere streaming og fed TV-lyd

Den nye Sonos Amp er et 2 x 125 watt stærkt trådløst musikanlæg med streaming, stemmestyring, multirum og fed TV-lyd via HDMI. Tilsæt et par hi-fi-højtalere efter dit eget valg – så får du lyd, der virkelig rykker!

Vil du have de fedeste trådløse muligheder og den store lyd, uden samtidig at få et stort anlæg ind i stuen? Så er den nye Sonos Amp som sendt fra himlen. Denne lille sorte boks kan fyre op under et par rigtige hi-fi-højtalere, så du får de helt store musikoplevelser. En rigtig god løsning til stuen, hvor det gerne må være lidt lækkert. Især fordi du samtidig kan løfte din TV-lyd mange klasser op

Amp er også forberedt til stemmestyring, så du via en smarthøjtaler (fra Sonos eller andre) eller din smartphone kan klare en masse funktioner blot ved at fortælle Amp, hvad den skal gøre. Stemmestyring er under rivende udvikling, og her får du chancen for at komme med på bølgen fra start.

PIC1_SONAMP_LP_1800x1300.jpg

TV-lyd på den lækre måde med HDMI

De bittesmå indbyggede højtalere i dit TV kan slet ikke yde det flotte billede retfærdighed. Du fortjener en langt bedre oplevelse, og derfor har Amp HDMI-tilslutning. På den måde kan du tilslutte dit TV, få optimal digital lydkvalitet og samtidig styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening.

 

Nem betjening og perfekt multirums-funktion

Du får hele paletten af lækre Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld integration af et utal af streamingtjenester som Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Apple Music, Deezer, Napster, SoundCloud m.fl. Alverdens musik ved hånden på din smartphone – i én og samme app!

Amp indgår som en del af det suverænt brugervenlige Sonos multirums musiksystem, som kan give dig nem trådløs musik i hele dit hjem. Vil du have musik i flere rum, tilføjer du bare trådløse Sonos-højtalere i passende størrelse og trykker på et par knapper én gang for alle – så er du kørende. Og hele familien kan styre hele molevitten fra hver deres Sonos app!

PIC2_SONAMP_LP_1800x1300.jpg