Gå til indhold

HiFi Klubben
Aalborg Slotsgade


Kontakt

AdresseSlotsgade 9, 9000 Aalborg
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 06

Åbningstider

 • Tirsdag den 20. april
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 21. april
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 22. april
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 23. april
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 24. april
  10:00 - 16:00
 • Søndag den 25. april
  Lukket
 • Mandag den 26. april
  10:00 - 17:30

Om butikken

Parkering

I forhold til vores tidligere placering på Vesterbro er der nu rig mulighed for parkering med over 1000 Parkeringspladser lige i nærheden:
Nærmeste parkering er P Huset til Føtex i Slotsgade. Tag trappen ned og du kommer ud lige foran butikken. Alternativer er Friis parkering og Sallings P Hus, begge lige i nærheden. Mulighed for korttidsparkering i vores gård for vare ind- og udlevering.

God lyd kan også være elegant 

I dag er det blevet meget lettere at få lækkert design og god lyd til at følges ad. Flere og flere producenter har nemlig fået øjnene op for, at mange kunder prioriterer deres boligindretning højt. Det betyder, at du nu kan få en hjemmebiograf, der tiltaler både øjne og ører, uden at bunden samtidig ryger ud af budgettet.

På billedsiden kan vi præsentere et udvalg af markedets mest aktuelle flad-tv. En projektor er også en spændende mulighed, især hvis du vælger en Full-HD model. Her kan du virkelig opleve fremtidens billedkvalitet for fuld udblæsning. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kom ind i butikken og få én på opleveren!

Stereo – vores hjerte og stolthed 
Ligesom i gamle dage er stereo og musikoplevelser stadig vores allerbedste disciplin. Helt tilbage fra HiFi Klubbens ungdom har stereo haft en stor plads i vores hjerter, og vi kan med stolthed vise dig nogle af markedets bedste produkter i alle prisklasser. Uanset om det er god allround-lyd til et fornuftigt budget eller specialprodukter i highend-klassen, har vi altid et godt bud på et system, der passer lige til dig.

Højttalere i væggen og lyd i hele huset 
God lyd kan sagtens gøres næsten usynlig, uden at du samtidig går på kompromis med lydkvaliteten.Vi kan demonstrere en række velspillende indbygningshøjttalere, og hvis du har lyst til at få musik i hele huset, kan vi vise dig, hvor nemt og elegant det kan gøres med dagens trådløse multirums-musiksystemer.

Kig ind og bliv overbevist
Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale tid til en demonstration af din drømme-opsætning. Kom forbi med dine ønsker og krav – så sammensætter vi en eller flere løsninger, der garanteret kan leve op til dine forventninger.

Velkommen!

Lokale tilbud