Gå til indhold

HiFi Klubben
Vejle


Kontakt

AdresseNørrebrogade 5, 7100 Vejle
ParkeringAdressen er Højbanetorvet. Der er parkering mod betaling, og længere nede af Højbanetorvet er der mulighed for 2 timers gratis parkering i p-båse eller under banen. Hold øje med skiltning, da det varierer mellem betalings og gratis parkering.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 18

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 14:00
 • Søndag den 03. juli
  Lukket
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 17:30

Om butikken

Da HiFi Klubben startede for mere end 25 år siden havde vi "kun" lyd. Det vil sige stereoanlæg og højttalere. I dag har vi en del mere at byde på.

Stereoanlæg og højttalere kan vi stadig tilbyde i alle prisklasser, men sortimentet er blevet udvidet med surround, dvd, tv, plasmaskærme, projektorer og hjemmebiografer. I alt i et bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for lyd og billede. Oplevelser i lyd og billede er kodeordet for os.

Få grundig vejledning
Kig ind i til os og få en grundig gennemgang af de nye medier og trends. Få forklaret hvad MP3 er og hvad det kan bruges til. Hvad med bredbånd, er det noget for dig? Hvad sker der med digitalt TV? Eller er det helt andre ting, du vil vide mere om. Vi har svaret.

Gode demonstrationsfaciliteter
Kom ind og oplev hvor vigtigt det rigtige højttalervalg er, når du sammensætter et surround-anlæg. Der skal tages hensyn til både rumstørrelse, indretning, smag og mange andre ting. Vi har i vores hjemmebiograf, mulighed for at demonstrere netop det anlæg, du er interesseret i.

Specialdemonstration
Ønsker du at se og lytte til en anden opstilling end den du møder, er du mere end velkommen til at ringe ind og lave en aftale omkring opstilling af netop de produkter du ønsker at stifte nærmere bekendtskab med - så sørger vi for at alt er gjort klar til netop det du ønsker at opleve.

Trådløs Musik
Hvis du kunne du tænke dig at høre musik i alle rum, men ikke gider trække kabler gennem hele huset, så har vi Sonos, der trådløst kan sende musikken ud til hele 32 værelser i cd-kvalitet. Kom ind i forretningen og få en demonstration, eller læs mere i produktkategorien "Lyd i alle rum".

Betaling
I HiFi klubben hjælper vi dig med at få dine drømme opfyldt. Du kan naturligvis altid betale kontant, men har du brug for finansiering, hjælper vi med at udfylde et ansøgningsskema til Ekspres Bank - det tager kun 15 minutter!

Udbringning og opsætning
Når de rigtige produkter er valgt, er det næste skridt at få dem hjem. De fleste vælger selv at hente udstyret i butikkerne, men der er også andre muligheder - produkterne kan f.eks sendes direkte fra vores hovedlager til din hjemadresse (eller arbejdsadresse). Forhør dig i butikkerne omkring priserne på disse forskellige muligheder. Når det kommer til selve udpakningen og opsætningen af de nye produkter er der også flere muligheder - nogle vælger selv at udpakke og opsætte det nyindkøbte udstyr, andre ønsker hjælp til dette – uanset hvad du ønsker stå vi klar til at hjælpe – forhør dig i butikkerne omkring priserne og mulighederne på dette.

Vel mødt i HiFi Klubben Vejle

Lokale tilbud