Gå til indhold

HiFi Klubben
Randers


Kontakt

AdresseØstervold 2, 8900 Randers
ParkeringAdresse er Nordregrave 3. Dette er den nærmeste P-plads, med mere end 30 minutters parkering. Det er en betalings P-plads, ca. 200 meter fra HiFi Klubben. Der er desuden 3 parkeringspladser ved Østervold 6 hvor man kan parkere i 30 minutter. Der er mulighed for af- og pålæsning ved Nørregade 7 - lige foran HiFi Klubben.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 11

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 17:30
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 14:00
 • Søndag den 03. juli
  Lukket
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 17:30

Om butikken

På toppen af Østervold finder du Randers´ flotteste butik indenfor lyd- og billede. Uanset om du er på jagt efter det nyeste fladskærms-tv, stereo- eller surrroundanlæg, finder du en løsning hos os. Vi står også til rådighed hvis du bare vil prøve det nyeste indenfor fx streaming og trådløs lyd, eller bare skal bruge et godt råd om lyd eller billede.

Levering/montering
Vi kan både levere og montere dine produkter, uanset om det er en fladskærm der skal hænges op, eller den helt store indbygningsløsning hvor alt integreres i væggene. Kom ind og høre mere om priser og muligheder - og tag gerne tegninger med af huset. Står du midt i en byggeproces vil vi gerne se dig så tidligt som muligt - jo tidligere man tænker lyd/billede ind i sit byggeprojekt, jo bedre og billigere bliver løsningen. 

Inspirerende løsninger

I HiFi Klubben Randers kan vi vise og demonstrere en lang række kvalitetsprodukter med fokus på design og integration i hjemmet. Vi har løsninger i alle prisklasser indenfor fx tv, hjemmebiograf eller indbygningshøjttalere over til klassiske stereo- og minianlæg eller lyd til din computer og iPod. Fælles for dem alle er, at de kan integreres med dit hjem så selve anlægget ikke nødvendigvis er det der syner.

Vi siger vores mening
I HiFi Klubben Randers sættes ærlig rådgivning i højsædet, og vi siger vores mening om tingene. Vi bruger den nødvendige tid på at sætte det rigtige system sammen til dig og viger ikke for de mere udfordrende opgaver. Vi demonstrerer selvfølgelig gerne produkterne, og du er altid velkommen til at medbringe din egen musik / film /koncert til en demonstration. 

Vel mødt i HiFi Klubben Randers!

Lokale tilbud

erretertert