HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Randers

Åbningstider

lørdag22. feb10:00 - 14:00
søndag23. febLukket
mandag24. feb10:00 - 17:30
tirsdag25. feb10:00 - 17:30
onsdag26. feb10:00 - 17:30
torsdag27. feb10:00 - 17:30
fredag28. feb10:00 - 18:00

Kontakt os

Telefon:70 80 90 11
E-mail:[email protected]

Her finder du os

Østervold 2
8900 Randers

Kort

På toppen af Østervold finder du Randers´ flotteste butik indenfor lyd- og billede. Uanset om du er på jagt efter det nyeste fladskærms-tv, stereo- eller surrroundanlæg, finder du en løsning hos os. Vi står også til rådighed hvis du bare vil prøve det nyeste indenfor fx streaming og trådløs lyd, eller bare skal bruge et godt råd om lyd eller billede.

Inspirerende løsninger
I HiFi Klubben Randers kan vi vise og demonstrere en lang række kvalitetsprodukter med fokus på design og integration i hjemmet. Vi har løsninger i alle prisklasser indenfor fx tv, hjemmebiograf eller indbygningshøjttalere over til klassiske stereo- og minianlæg eller lyd til din computer og iPod. Fælles for dem alle er, at de kan integreres med dit hjem så selve anlægget ikke nødvendigvis er det der syner.

Levering/montering
Vi kan både levere og montere dine produkter, uanset om det er en fladskærm der skal hænges op, eller den helt store indbygningsløsning hvor alt integreres i væggene. Kom ind og høre mere om priser og muligheder - og tag gerne tegninger med af huset. Står du midt i en byggeproces vil vi gerne se dig så tidligt som muligt - jo tidligere man tænker lyd/billede ind i sit byggeprojekt, jo bedre og billigere bliver løsningen. 
 
Vi siger vores mening
I HiFi Klubben Randers sættes ærlig rådgivning i højsædet, og vi siger vores mening om tingene. Vi bruger den nødvendige tid på at sætte det rigtige system sammen til dig og viger ikke for de mere udfordrende opgaver. Vi demonstrerer selvfølgelig gerne produkterne, og du er altid velkommen til at medbringe din egen musik / film /koncert til en demonstration. 

Vel mødt i HiFi Klubben Randers!